Promena vremena od srede

Meteorolozi do srede predvidjaju toplo I prijatno vreme sa niskim jutarnjim temperaturama. Promena vremena očekuje nas u sredu .

Ponedeljak- Ujutro hladno, po kotlinama i rečnim dolinama zapadne i južne Srbije kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 13, a najviša od 24 do 28, u Timočkoj Krajini oko 21 stepen.

Utorak Ujutro hladno, po kotlinama i rečnim dolinama zapadne i južne Srbije kratkotrajna magla. U toku pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni, južnih smerova. Najniža temperatura od 4 do 15, a najviša od 20 do 26 stepeni. Upozorenje: Udari vetra do 17 m/s, verovatnoća 90%.

Sreda-Pretežno oblačno, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni, jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 14, a najviša od 18 do 23 stepena. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 90%.

Prognoza vremena za period od 07.10.2021. do 11.10.2021:
U četvrtak i petak pretežno oblačno i hladnije, povremeno sa kišom. Od subote umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Tokom celog perioda u košavskom području povremeno jak jugoistočni vetar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.