„Profesionalac“ večeras u Centru za kulturu

Pozorišna komedija „Profesionalac“ po tekstu Dušana Kovačevića  i  izvodjenju Gradskog pozorišta „Abrašević“  biće premijerno izvedena večeras u sali Centra za kulturu, sa početkom u 20 sati.

Režiju potpisuje Miroslav Ćiša Trifunović, scenografiju i plakat osmislio Dušan Arsenić, a kostime je dizajnirala Branka Šišinački Obradović.  Igraju :  Petar Ninić, Branko Antonić, Maja Lukić, Miroslav Trifunović  i Veseljko Belušević.

Predstava je deo programa ovogodišnjeg  „Abro festa“,  ali je bila odložena zbog bolesti glumca. Važeće su ulaznice koje gledaoci poseduju, a nabavili su ih za ovu predstavu ranije. Oni koji karte za premijeru žele kupiti,  blagajna Centra za kulturu radi 14. i 15. oktobra,  od  9 – 11 sati  i popodne od 17 – 20 časova.

U dvorani se primenjuju epidemiološke mere, kapacitet gledališta je smanjen na ispod 50 % , obavezna je propisana distanca i nošenje zaštitnih maski.

2 comments on “„Profesionalac“ večeras u Centru za kulturu

  1. Dušan

    Da stvarno, ako dajete informacije neka one budu kompletne. Ovo možda jeste specifična okolnost jer su karte ranije prdavane, ali se stalno dešava da ova informacija nedostaje.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.