Gradsko veće jutros o Apotekarskoj ustanovi

Ovog prepodneva biće održana sednica Gradskog veća na kojoj će se izmedju ostalog razmatrati i predlog odluke o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva sa elementima koncesije za obavljanje apotekarske delatnosti na primarnom  nivou  zdravstvene  zaštite .

Pred gradskim Većnicima ovog prepodneva naći će se 8 tačaka dnevnog reda od kojih se čak dve odnose na Apotekarsku ustanovu .Veće će najpre ramatrati predlog odluke o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva sa elementima koncesije za obavljanje apotekarske delatnosti na primarnom  nivou  zdravstvene  zaštite, ali i način izmirenja neizmirenih obaveza zdravstvene ustanove Apoteka „Valjevo” Valjevo.

Na dnevnom redu su i izmene Statuta ustanova kulture Moderna galerija i Studija Trnavac, ali i predlog odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor  direktora javnog komunalnog preduzeća „Vidrak“ Valjevo.

3 comments on “Gradsko veće jutros o Apotekarskoj ustanovi

  1. Тигар

    Другари а да расправљате о 11 преминулих суграђана и можда неким мерама осим вакцинације како би се можда спасао неки живот.

    Reply
  2. Goran Markovic

    Narvno da je sada problem koji je nasledjen od gvozdenovica i njegovih bakamundi i uvek ce biti problema sve do kada se setaju gradom unistitelji ne samo najstarije Apotekarske Ustanove u Srbiji vec i niz drugih KRIMINALNIH radnji . koji su morali da odgovaraju .Medjutim sta je jos bitno , podhitno dezurna apoteka , a Tuzilastvo i Policija da reaguju i samo malo ispostuju zakon da bi ne samo buduci poletarci i oni koji su ostali spremili za dugogodisnje Srpski receno bukagije jer mnogi radnici su prolilili suze i suze dok upravo savetnik Mihailo Milutinovic Klonfer bese nesto sto se zove kod govzednovica kuku lele!KAD…TAD.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.