Ponovo se vozi Povlen reli!

9 i 10. oktobra održaće se 29. Povlen reli, tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju, za koju se ove godine već prijavilo preko 70 posada iz cele Srbije.

Ove godine biće predstavljen novi koncept relija, gde osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova  i organizatori pozivaju sve vlasnike SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Trase su organizovane u dve kategorije, „4×4/Avantura“ i „SUV/Turizam“ , sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, prelazak preko „Slack line“-a, prepoznavanje planinskih vrhova isl.). Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih.

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Start relija u subotu 09. oktobra 2021. godine na keju Kolubare, pored „Istraživačke kuće“ (Birčaninova 128b, 14000 Valjevo) .

 

3 comments on “Ponovo se vozi Povlen reli!

  1. Za lovatore

    Ovo je za ove novopečene biznismene,koji su ne tako davno bili socijalni slučajevi

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.