Peticija za zatvoreni bazen

Na sajtu peticije.online  pokrenuto je prikupljanje potpisa za izgradnju zatvorenog bazena u Valjevu. Peticiju u ime VK Valis potpisuje predsednik UO ovog kluba dr Nebojša Stojaković.

“Valjevo je, kao grad, prethodnih godina i decenija imao velike uspehe u vaterpolu i plivanju. Mnoga deca iz Valjeva i okoline su upravo u ovom gradu stasavala u uspešne sportiste, šampione, osvajajući medalje još u nižim uzrastima. O opštoj dobrobiti po zdravlje i društveni život građana svih uzrasta je suvišno i govoriti. Imajući u vidu već ostvarene uspehe, postavlja se pitanje kako je moguće da Valjevo u 21. veku i dalje nema zatvoren bazen? Koliko bi se još devojčica i dečaka ostvarilo u vodenim sportovima da imaju bolje uslove za treniranje i mogućnost da se tokom cele godine bave sportom koji vole? Potpišite ovu peticiju i podržite ideju da se u Valjevu napravi zatvoreni bazen, da se promovišu sportske aktivnosti i da u njemu zaplivaju svi, a možda i neki budući osvajači medalja”, navodi se u pozivu za potpisivanje peticije.

Na konferenciji za novinare uprava VK Valis je iznela informaciju da zbog radova na pločama u SRC Petnica deca koja treniraju u vaterpolo I plivačkim klubovima na treninge sada moraju u Lajkovac, Velike Crljene I Tehničku školu. U naknadnom saopštenju ovog kluba navedeno je da je od posebnog značaja izgradnja zatvorenog bazena .

Grad Valjevo nema zatvoreni bazen već koristi balon od 2015. godine koji se na jesen postavlja, a na proleće skida .

5 comments on “Peticija za zatvoreni bazen

  1. Darko

    Mozda je vreme Dr Stojakovicu da pocnete da se bavite svojim pozivom I lecite ljude,umesto sto ovde pokusavate da pokrenete vetrenjace koje ni Don Kihot nije uspeo. Prvo kudite gradsku vlast,pa onda nisam mislio ni na koga,pa pokrecete peticije…ocigledno je vreme da odete negde na more da malo pustite svezeg vazduha u nervne ganglije…

    Reply
  2. Vladan

    Ko odlučuje o bazenu u Valjevu.. Da li će i kada biti napravljen? Čisto sumnjam da se neko pita od stručnjaka koji vode ovaj grad. E ljudi, mi nemamo ni halu.. Sramota… 21 vek!!!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.