Nastavlja se asfaltiranje puteva u mioničkim selima, od početka godine više od 50 kilometara novog asfalta

U Mionici nema postizborne groznice. Dan nakon što je aktuelno opštinsko rukovodstvo, predvođeno predsednikom opštine Bobanom Jankovićem ubedljivo pobedilo sa 71,44 odsto glasova, nastavljeno je asfaltiranje puteva i unapređivanje vodosnabdevanja u mioničkim selima. U Struganiku, rodnom mestu vojvode Živojina Mišića, ispituje se  novo vodoizvorište koje će obezbediti stabilno snabdevanje vodom stanovnika u tri sela, Struganiku, Planinici i Berkovcu. A stanovnici sela Dučić dobili su 600 metara novog asfalta.

Asfaltiranje u Dučiću i lokaciju za vodoizvoršte u Struganiku obišao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

-Od početka godine u opštini Mionica asfaltirano je više od 50 kilometara puteva. Ali, moramo da radimo još. Nastavljamo politiku razvoja naše Mionice. Izbori su bili potvrda poverenja naših građana, i mi to moramo opravdati. A opravdaćemo isključivo radom i uloženim trudom u bolji životni standard svih Mioničana. Jučerašnji rezultat, od 71,44 odsto koje je osvojila Srpska napredna stranka daje nam snagu i volju da radimo još više, jer su građani podržali naše zalaganje i naš trud da Mionicu učinimo što boljim mestom za život. Podržali su nove asfaltirane puteve, bolje vodosnabdevanje i više radnih mesta. To nam je imperativ-rekao je Janković.

-Danas smo u Dučiću i Struganiku. Putevi se asfaltiraju, a ujedno i tražimo rešenje koje će omogućiti meštanima Struganika, Planinice i Berkovca stabilnije vodosnabdevanje. Moramo raditi na vreme, posvećeno i sistemski-dodao je Janković

U opštini Mionica nedavno su započeti radovi  na kanalizaciji u Mionici čija vrednost iznosi 1,2 milijardi dinara. A gradi se i linijski park uz reku Ribnicu, kao i rehabilitacija trotorara u varoši Mionica. Za linijski park i trotoare izdvojeno je više od 30 miliona dinara.

 

 

1 comment on “Nastavlja se asfaltiranje puteva u mioničkim selima, od početka godine više od 50 kilometara novog asfalta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.