Ministarstvo zdravlja: Broj za prijavu lekara koji ne preporučuju vakcinaciju

Ministarstvo zdravlja obavestilo je  javnost da je u funkciji broj 064/8811405 na koji građani putem VIBER aplikacije mogu da prijave lekare koji pacijentima ne preporučuju vakcinaciju, bez jasnog, opravdanog I konkretno navedenog medicinskog razloga.

Sve nepravilnosti koje budu dostavljene putem ovog broja biće procesuirane pred sudom časti Lekarske komore Srbije, odnosno biće podnete prijave za ugrožavanje života i zdravlja građana protiv navedenih lekara.

Ministarstvo zdravlja još jednom poziva sve građane koji se do sada nisu vakcinisali da isto učine što pre, jer je to jedini način na koji se epidemija korona virusa može staviti pod potpunu kontrolu.

1 comment on “Ministarstvo zdravlja: Broj za prijavu lekara koji ne preporučuju vakcinaciju

  1. Nebitan lik

    Jos jedan protiv- ustavan Nacin sprecavanja slobode govora o vakcini, za koju I Amerikanci kazu da nije dobila definitivno sve potrebne papire o uptrebi. Danas , kada su vec objavllena neka istrazivanja , znamo mnogo vise o ovom virus. Npr.Kontroverzni francuski naučnik Lik Montanje, koji je 2008. dobio Nobelovu nagradu za istraživanje virusa HIV, rekao je kako je siguran da je korona virus nastao veštačkim putem. Obdukcije vrsene u Nemackoj I Singapuru pruzaju veoma interesantne podatke , koji su dostupni na internetu. Postoji brojni snimci rasprave Dr. Faucija na saslusanju u Americkom kongesu.
    Da li ce nase vlasti I njih procesuirati ma ovo sudu? To bi bas bilo interesantno videti.Ne osporavam postojanje virusa Ali vakcina je krajnje problematicna, a mnogo je znacajmih autoriteta sa egzatnim podacima o komplikacijama nastalim posle primene iste. Bilo bi daleko ucinkovitije cutie NAUCNA saznanja nasih strucnjaka , zasnovanih na iskustvima i praksi, I tako najzad prekinuti razne ( ne ) osnovane glasine. Pa oni su za to I placeni , a ne za copy- past informacije Iz stranih propagandnih materijala.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.