Još jedan projekat za borce

Povodom još jednog odbrenog projekta od strane ministarstva, saopštenje za javnost izdalo je Udužeje boraca rada od 1990.Saopštenje prenosimo u celosti:

ˆ

“Udruženju boraca Valjevo odobren je novi projekat ,,Borisav – Tradicije 19″ od strane Ministarstva za boračka pitanja.

Grad Valjevo treba da bude ponosan što jedno tako boračko udruženje deluje na teritoriji grada Valjeva i na taj način reprezentuje svoj grad a pomaže građane grada Valjeva.

Od preko 60 udruženja iz Srbije udruženje boraca Valjevo zauzelo je prema odobrenom iznosu visoko 3 mesto gde se nalaze jaka udruženja sa preko 20.000 članova.

Ovo su nova poboljšanja položaja naših članova u vidu specijalističkih medicinskih pregleda, optičarskih pregleda sa dobijanjem naočara, nove jednodnevne i višednevne edukacione ekskurzije, mnogo dezinfekcionih i prehrambenih paketa, majica, ranaca, kapa, prsluka, maski i svih ostalih aktivnosti koje nosi jedan ovako dobro urađen projekat.

Budžet projekta je tako dobro urađen da će 80% sredstava u vidu gore navedenih aktivnosti doći do naših članova a samo 20% će biti troškovi pripreme i rada koji nosi jedan takav projekat.

Projekat ,,Borisav“ je rađen dugo a pripreman dobro sa velikim iskustvom u samom dosadašnjem radu.

Predstoji nam priprema obaveštenja naših članova, ugovori o poslovnoj saradnji su potpisani još na početku godine, sve pripreme su unapred izvršene i krećemo sa sprovođenjem uz strogo poštovanje mera zbog Korona virusa.

Zadovoljni smo što u ovako teška vremena pomažemo našim članovima a građanima Valjeva i aktivno učestvujemo i dajemo svoj doprinis u borbi protiv virusa.

Zakonit rad i namensko trošenje sredstava u prethodnom periodu nas je pored dobro urađenog projekta dovelo u ovakvu poziciju gde ćemo još mnogo uraditi samo da bude bolje našim članovima udruženja.

Na kraju osnovni cilj je da sve bude transparentno i svi se mogu obavestiti o našem radu i delovanju na FB steanici Udruženje boraca Valjevo(Gvozdeni puk Valjevo i Srbije).

Takođe u narednom periodu predstoji nam osvećenje i otkrivanje Spomen ploče ponovo postavljene na prostorijama Udruženja boraca Valjevo.

Udruženje boraca Valjevo

Predsednik,

Lj. Bradić”

 

1 comment on “Još jedan projekat za borce

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.