Grad odustao od Čvarkijade, ali ne i Batočanin

Savet zadužen za organizaciju Čvarkijade doneo oduku da ove godine s obzirom na epidemiološku situaciju, grad ne učestvuje u organizaciji ove manifestacije . Slaven Batočanin, idejni tvorac ove manifestacije , ne odustaje od Čvarkijade i za nedelju najavljuje bar deset oranija i prodajne tezge.

Kako Vamedia saznaje, nakon konsultacija sa medicinskim strukom u Valjevu, Savet zadužen za organizaciju Čvarkijade na juče održanom sastanku doneo je odluku da ne učestvuje u njenoj organizaciji. Dodatni razlog da manifestacija ne bude održana , po mišljenju članova Saveta je i ranije doneta odluka Štaba za vanredne situacije u Valjevu kojom se zabranjuju javne manifestacije.

„To znači da grad neće finansirati ovu manifestaciju, neće dati logistiku takodje. Ja ostajem pri ranije rečenom , a to je da će Čvarkijada biti održana u nedelju na Svetog Luku. Doduše ja ne mogu da dovedem pevače i neće biti kao ranijih godina što se tog dela tiče, ali čvaraka će biti“, kaže za Vamediu Slaven Batočanin.

Zbog loše epidemiološke situacije Čvarkijada nije održana ni prošle godine iako je Batočanin najavljivao desetak dana pred manifestaciju da će je ipak biti. Samu manifestaciju vezanu za duvan čvarke u Valjevu je pre 16 godina ustanovio Slaven Batočanin postavivši samo 4 oranije na kej Kolubare kod Belog mosta. Šta će biti ove godine ostaje da se vidi.

 

9 comments on “Grad odustao od Čvarkijade, ali ne i Batočanin

 1. Vlada

  Ma ovo je mnogo bitna manifestacija u ovo vreme ludila. Samo je narodu do čvaraka. Normalno je da grad ne učestvuje u organizaciji.

  Reply
 2. Nikola

  Šta hoće ovaj čovek kada su zabranjene javne manifestacije? Zašto bi se pravio ustupak njemu a drugima ne?

  Reply
 3. Goran Markovic

  Razumna odluka grada Valjeva da se nefinansira ne podrzi nesto sto moze dovesti do pogorsanja epidemioloske situacije , pravilna odluka o postovaju medicinske struke sto me kao zdravstvenog radnika raduje .Batocaninu raspitaj se koliko je pacijenta od Covida u Bolnici , da li su zdravstveni radnici u Valjevu ROBOVI da bi trpeli necija izivljavanja koje mi lici da upravo da dolazi od tebe jer si ti JA , PA JA? Pozovi gvozdenovica i naduvane mesine kako kazu Srbi kojima nije bitno zdravlje i zastita gradjana vec interes , srecom ima razumnih pa kazu mi to necemo podrzati.

  Reply
  1. NapreDNO

   Markovicu, a sta kazes na snsovska okupljanja, pune autobuse? Sta kazes na to sto svadbe i dalje idu pun gas? Na to sto mera nema? Sto ee stab pravi mrtav? Msm, razumem da moras da branis po direktivi, ali pretera ga.

   Reply
   1. Goran Markovic

    Poznat vokabular .Poznato ti je da sam zdravstveni radnik i sta sada?Drugo , cuj po direktivi ..ma smesni ste za sve pare , koja direktiva znam ja da tebi i slicnima koji menjate misljenja i ,,tabatre ,,u jednom mestu mogu da kako kazes neko da direktivu , ali vidis razlikujemo se puno ja mislim svojom glavom , a kada zaglavite u Bolnicu joj doktore , sestro pomazi nisam znao koliko je ovo opasno .Sto se tice mera ni to nije tacno one postoje ali ti i tebi slicni samo lupetanje i zloba to vas krasi to vam je hrana umesto danasnjih cvaraka . Danas koliko sam mogao da vidim sa druge strane , roditelji koji su dosli sa decom da se prosetaju i malo da se deca igraju nisu mogli od ovih koji su kao dosli malo da protegnu noge da ih ne uhvati neki paparaco i koliko sutra su u Covid ambulantama .Medju proizvodjacima mesa ili mesarima imam mnopgo prijatelja ali ni jedan nije hteo da dodje jer im je prece zdravljei njihovih porodica od mozda zaradjenog nekog novca .Savet ,samo nastavite da pratite sta pisem znam da je vas IQ mali bar malo ce dopreti do nekih vijuga koje ce mozda razaznati sustinu mog pisanja.P.S Pusti SNS ili ….

    Reply
 4. sin anarhije

  Ljudima bolesnim u mozak ne vredi nista pricati , to je polovina , a drugoj polovini ispran mozak i zbogom pameti , budite uporni mozda je negde i nadjete ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.