Dveri Valjevo: Izlazimo na izbore

Srpski pokret Dveri doneo je odluku da se izlazi na izbore I tim povodom oglasio se I GrO Dveri u Valjevu. Saopštenje Dveri prenosimo u celosti:

“Od novog bojkota, kukanja i povlačenja nema ništa, kao ni od lažnih poziva na ulične proteste. Sigurni smo da će istu odluku uskoro doneti i svi drugi u opoziciji, iako to izbegavaju da kažu ovako otvoreno i pošteno kao mi sada i na vreme!

Posle više od godinu dana zamajavanja od strane vlasti i od strane opozicije u vezi sa mađustranačkim dijalogom oko poboljšanja izbornih uslova i zajedničkog nastupa i akcija,istekli su svi rokovi za dogovor jer je ostalo manje od šest meseci do izbora. Zbog toga je na sednici Glavnog odbora, koja je održana u Užicu, doneta odluka da Srpski pokret Dveri izađe na izbore u aprilu sledeće godine na svim nivoima. Nećemo više čekati bilo kakve razgovore sa vlašću već idemo na izbore i u direktnu borbu za podršku i glasove građana bez obzira na izborne uslove. Odlučili smo da krenemo u predizborne pripreme kao da ćemo na izbore izaći samostalno. Međutim i dalje ostajemo otvoreni za saradnju unutar opozicije. Protivimo se bilo kakvim pokušajima pravljenja monopola u opoziciji. Ukoliko ne dođe do dogovora oko zajedničkog presedničkog kandidata opozicije naš predsednički kandidat biće predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović.

Za nas je od danas počela predizborna kampanja i koliko od sutra će sa radom početi izborni štabovi Dveri.

U ovim teškim uslovima pandemije i medijskog mraka u kome živimo želimo da obiđemo Srbiju i da građani čuju da postoji alternativa koja se zalaže ne samo za promenu ove kriminalne i nedemokratske vlasti već i kompletnog korumpriranog političkog i pravosudnog sistema koji se nije ovde menjao više od 30 godina. To je upravo ona najvažnija politička ideja sa kojom Dveri izlaze pred narod i traže podršku da u Narodnoj skupštini budu nezavisni kontrolor svake vlasti, nezavisno od toga da li ćemo biti vlast ili opozicija.

Kao neko ko ne pripada ni sadašnjoj ni bivšoj vlasti – mi to možemo.

Valjevskaka opštinska organizacija Dveri poziva članstvo i simpatizere da se maksimalno angažuju u nastupajućoj kampanji i kompletnom izbornom procesu. Bojkotom prošlogodišnjih nelegitimnih i protivustavnih izbora izborili smo se da naredne godine budu raspisani parlamentarni, a nadamo se i lokalni izbori.

Izneli smo mnoge izbore, pa i bojkot, znamo koliko je mukotrpnog rada pred nama i to u neverovatno nepovoljnim uslovima. Prisiljeni smo da uđemo u borbu bez spremnosti vlasti da poštuje elementarna pravila igre. Ta činjenica ne sme da nas obeshrabri jer krajnji cilj, promena sistema i smena vlasti, nemaju samo političku težinu već su i uslov za opstanak našeg naroda i države.

Dveri u Valjevu trenutno nemaju kancelariju. S toga nam se možete obratiti putem telefona 0611471681, kao i FB stranice Dveri Valjevo.

Zoran Đurđević
Predsednik GO Dveri Valjevo

11 comments on “Dveri Valjevo: Izlazimo na izbore

 1. Mile Seljak

  Cemu se nadate u Valjevu, kad vam je Bosko na predhodnim predsednickim u Cacku, osvojio manje, nego Beli Preletacevic, a Bosko se u Cacku rodio, valjda ga tamo najbolje znaju?

  Reply
  1. Jovanica

   Uzmi nešto radi korisno,nemoj voditi politiku.Nema razlike izmedju tebe bote i Boška,bla,bla,bla.

   Reply
 2. Micika Secer

  Pre bih pojela svoj glasacki listic, nego da glasam onog nasilnika nad zenama Obradovica. Fuj.

  Reply
 3. Beli

  Što se tiče naprednjaka najvažnije da Boško izlazi na izbore samostalno tj bez ostatka opozicije tačnije razjedinjena opozicija je sve što treba naprednjacima, tako da manje više ko se odluči na ovakav korak kao što je uradio Obradović manje više radi za Vučića hteo to da prizna ili ne.

  Reply
 4. Жељко Живковић

  Молим опозицију за уједињење, ако не, сами уз Божју помоћ, Српски покрет Двери, до победе.

  Reply
 5. Гласач

  Гласаћу, како да не, за Бошка напредњачку подгузну муву, ха ха ха.

  Reply
 6. Stanko

  Većina glasača ne čita ove komentare,ne čita ni obaveštenja,nema mogućnost da čuje istinu a vidim da su mnogi botovi jako dobro „informisani“.Botovi su sada samo širi pojam od početnog.Glasanje će ipak biti nešto drugo,izvan prljavštine društvenih mreža.Pljuvanje će biti na sve što je opozicija tako da i DS i NS i SSP će dobiti salvu uvreda na sve što objave kao i Dveri.Nadam se da će ovi pljuvani i pomenuti u napred napisanom tekstu smoći snage,volje i pameti da zajedno u Valjevu mogu pokazati ozbiljnost na lokalu i zaobiđu sve koji misle da su muve,da im 619 lična karta,da sve što rade neće biti uzalud.A ovi što mrze SNS a sve vreme pljuju opoziciju znaju kako se menja vlast koliko se da primetiti.Samo opozicija menja vlasti,ne postoji treća opcija.Možete se složiti ili ne sa ovim i otvoreno glasati ili ne za vlast, rezultat je identičan.Izaći i glasati imate šansu a tim činom odučiti sve stručnjake na mrežama ko je prava,neprava,Vučićeva ili neka deveta opozicija.Rezultat je dokaz kakav god da bude.Vidimo se na glasanju i želim svakom valjevcu slobodu izbora bez pritiska i velikih emocija.Budite razboriti,kulturni,poštovani,razumni i Bog će nas pogledati a ako se ne potrudimo bićemo kažnjeni.
  Zadnja reč ovog teksta je trenutno najbilža stvarnosti ali imamo pola godine da se otreznimo.

  Reply
  1. Жељко Живковић

   Све сте у праву осим оног “ видимо се на гласању „, избори нису збор радних људи. Идем на изборе да бирам !!!!!

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.