Gradonačelnik, načelnica ŠU i direktor jutros dočekali učenike Poljoprivredne škole

Učenike Poljoprivredne škole jutros su u pola osam ispred škole dočekali gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, načelnica ŠU Zorica Jocić , direktor i nastavnici škole. Početak nove školske godine u Valjevu označen je praktično intoniranjem himne Srbije u svakoj školi.

Dvorište Poljoprivredne škole u Valjevu jutros je bilo prepuno dece , a početak nastave u novoj školskoj godini označen je intoniranjem himne. Djake u ovoj školi pozdravio je jutros gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

„Retki su datumi koji izazivaju samo lepe uspomene kao što je to 1. septembar. To je dan koji okupja decu ,  roditelje, nastavni kadar , sve nas zajedno. Želim Vam svima uspešnu školsku godinu i da više razgovaramo o znanju , ocenama i opremljenim školama , a manje o koroni i zabranama koje su neophodne da bismo ovu situaciju što pre prevazišli. Još jednom srećan i uspešan početak svima. Posebno bih iskoristio priliku da onim našim najmladjim gradjanima, djacima prvacima , čestitam polazak u školu jer oni danas počinju svoje školovanje . Neću dužiti da ne zakasnite na nastavu danas prvi dan, želim Vam srećnu i uspešnu novu školsku godinu!“, rekao je u obraćanju učenicima gradonačelnik Gojković.

 Uspešnu predstojeću školsku godinu poželeo je i direktor škole Milan Gajić: „Roditeljima bih poručio da su deca izabrala pravu školu koja je dobila najvišu ocenu kada je vrednovanje rada u pitanju , ne samo u lokalnoj samoupravi već i u regionu. U našoj školi učenik je u centru pažnje i sve aktivnosti zaposlenih su sa željom da se učenik razvija , da postane zdrava i čestita osoba, poštena, vredna, radna i marljiva i da pre svega steknu kompetencije koje su im potrebne za bavljenje budućim poslom što sigurno u ovoj školi sa ovom opremom i nastvnim kadrom neće izostati. Želim Vam da budete zdravi to je najbitnije, da u vašim porodicama vlad ablagostanje i zdravlje kako bi mogli da nastavimo sa redovnim aktivnostima“.

Da nova školska godina pre svega donese zdravlje , poželela im je načelnica ŠU Zorica Jocić. „Pre svega budite zdravi. Situacija je bolja nego prošle godine jer ove gdoine imamo vakcinu i ona je dostupna svima  i kolegama nastavnicima i vama učenicima. Molim Vas da se pridržavate propisanih mera jer one štite sve vas od širenja virusa koji može biti itekako opasan. Vi ste izabrali dobru školu . Školu u kojoj su nastavnici posvećeni svom radu, u kojoj učenici postižu dobre rezultate, a rukovodstvo vrlo kvalitetno radi. Što se vas tiče na vama je učite i stičete znanja i da nakon završene škole to možete da primenite“, poručila je Jocić.

3 comments on “Gradonačelnik, načelnica ŠU i direktor jutros dočekali učenike Poljoprivredne škole

 1. Diploma

  Koji fakultet je zavrsio gradonacelnik, jel uspeo neko da resi tu enigmu za ovih godinu dana?

  Reply
  1. Тоша

   Kada neko takav stane ispred djaka, samo im šalje poruku da škola nije bitna.

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.