Razgovori pod lipom: Gradonačelnik – lokalni lider ili lokalni gospodar?

Gradski odbor Demokratske stranke Valjevo nastavlja sa serijom tribina Razgovori pod lipom. Nova tribina pod nazivom „Gradonačelnik – lokalni lider ili lokalni gospodar“ zakazana je za večeras u 19.30 časova. Na tribini govore Nenad Mitrović, predsednik opštine Vladičin Han 2008 – 2012. i aktuelni potpredsednik Demokratske stranke, Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin 2004 – 2020. i Zoran Jakovljević, gradonačelnik Valjeva 2008 – 2012.

Šta je posao gradonačelnika? Da li je gradonačelnik lokalni lider ili lokalni gospodar? Koliko razvoj jednog grada zavisi od toga kakvog gradonačelnika ima? Koga sluša gradonačelnik? Može li se grad voditi bez vizije i jasnih planova?Ovo su samo neka od pitanja o kojima će biti reči na ovoj tribini.

Tribina se održava na platou ispred Stare železničke stanice u Železničkoj ulici.

2 comments on “Razgovori pod lipom: Gradonačelnik – lokalni lider ili lokalni gospodar?

 1. Dragica Marković

  Zoran Jakovljević da priča o mestu gradonačelnika?Taj čovek je samo uredno dolazio i odlazio sa posla. Mala deca znaju da je Aleksandar Ranković zvani Džimita (rendgen tehničar) i Radiša Lazić (šrafciger majstor) vodili grad. Nismo mi pali sa duda nit sa lipe.Gde vam je obraz da ovog nudite?

  Reply
  1. Radnik

   E pa Dragice, ya rayliku od ovih posle njegaq bar je bio gospodin, kulturan elegantan, obrazovan.

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.