GrOSNS: Prodaja magle najveći projekat nekadašnje vlasti

“Da li to oni koji su godinama prodavali maglu pitaju šta je sa projektima?”, pitanje je koje postavlja Gradski odbor SNS u saopštenju za javnost.  Saopštenje prenosimo u celosti:   

“Politički relikti iz prošlosti, što udruženi, što razdruženi po raznim strankama, te udruženjima, uredno se javljaju da svojim saopštenjima podsete javnost da postoje.

Oni koji su godinama građanima prodavali maglu, slikali se pored mostova koji ne vode nikuda, potrudili se da kroz burazerske privatizacije posle 2000-te unište sva preduzeća koja su vredela u Valjevu, oni koji su se hvalili svojim nerealizovanim vizionarskim projektima starim po 30 i kusur godina, svoje funkcije, dok su ih obavljali, doživljavali su kao zgodno mesto za ličnu promociju i korist, a iza sebe su ostavili uglavnom samo gomilu plaćene, a neupotrebljive tehničke dokumentacije (ono što zovu projekat), loše planove, nedovršena gradilišta.

Ironija je da upravo takvi besramno i javno pitaju šta je sa projektima i zašto nisu svi završeni u proteklih godinu dana.

Za razliku od onih koji se plaše da se realizuju projekti i da Grad Valjevo prodiše u svakom smislu, za razliku od onih koji se plaše svoje prošlosti i loših poteza koje su napravili za Grad Valjevo, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, tačno je – voli ovaj grad i marljivo i vredno radi da se realizuju svi projekti koje je prezentovao javnosti: rekonstrukcija Ulice Vuka Karadžića, izgradnja Sportske hale, uređenje Privredne zone i dolazak dva nova investitora, stavljanje u funkciju posle 32 godine Kolubarskog sistema vodosnabdevanja „Stubo-Rovni“ iz koga će 7 opština, uključujući i Valjevo, preuzimati nedostajuće količine vode za piće, završetak sramno iskompromitovanog projekta Gerontološkog centra posle 13 godina, izgradnja kanalizacije, vodovoda i nove trafo stanice na Divčibarama, otvaranje Dualnog centra za obrazovanje u Tehničkoj školi, rekonstrukcija Opšte bolnice u Valjevu…

Gradonačelnik Lazar Gojković za razliku od udruženo-razdruženih drugova, se svaki dan bori sa brljotinama iz prošlosti i vredno radi za svoj grad i svoje građane kojima želi da stvori bolje uslove za život i budućnost naše dece.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”

14 comments on “GrOSNS: Prodaja magle najveći projekat nekadašnje vlasti

 1. Pera

  Opet vas moram podsetiti da ne postoji GrO SNS u Valjevu već samo Poverenik i Povereništvo !!!

  “potrudili se da kroz burazerske privatizacije posle 2000-te unište sva preduzeća koja su vredela u Valjevu” Pa ta preduzeća su već bila uništena još pre 2000-te a vodili ste ih SPS i vi (čitaj radikali)

  Reply
 2. Dragan

  Kakva stranka, takvo vam je i saopštenje!
  Sve što ste ovde napisali, opet laž do laži.
  Više i ne znate i šta lažete i kako da lažete, pogubili ste sve konce u panici koja vas je zahvatila. Bulaznite…

  Reply
  1. Sram vas bilo

   Vama je Djilas sef. Kakvi god da su naprednjaci za vas su i vaseg gazdu visa liga i olicenje postenja.

   Reply
 3. Sanja

  Kupite prase kod Ivkovića i neće vas dirati. Uz to ide i moca prste da olizes. Jadna je stranka gde su njih dvojica.

  Reply
  1. Licimuri sspovski

   Mozda je Ivkovic ljut sto ne moze da isece drvece na Pecini za potrebe lecenja prasica sad?

   Reply
 4. Branka

  GrOSNS jel vi znate koliko ste već godina na vlasti niste juce došli… manite se prošlog vremena. Vec samo iznesite sta ste uradili za nas grad u kom svi mi živimo i koje volimo bez obzira na političku stranku… poštujem svakog ko radi i ima rezultate

  Reply
 5. Mica

  Kako vas nije sramota da više ista pišete, zajedno sa socijalistima zadnjih 9 g doveli ste grad do propasti. Najgori smo, najmanji standard u Srbiji imamo. Od građana ste napravili robove, rade skoro svi za minimalac strasno. Ako ostanete još malo, postacemo nečija kolonija, jer to budućnost za našu decu.

  Reply
 6. Jovana P

  I jesu samo maglu prodavali. Bili sve sami stručnjaci za marketing i mlaćenje prazne slame, stil: tašna – mašna… Sreća po nas da su prohujali. Vreme je da se zaista radi.

  Reply
 7. Katarina

  Gradonacelnik je divan.Covek nema nacina da dodje do njega da izlozi problem.Ne odgovara ni na jedan kontakt.O ostalima iz vladajuce sekte necu ni pricati.Pokupili socijalne stanove..neki su vratili a neki ih drze i dalje i “ne zna se” u cijem su vlasnistvu prazni stanovi koji su bili namenjeni ljudima bez krova nad glavom.Da ne pricamo o zastrasivanjima ljudi da ce izgubiti posao ukoliko se ne oglasavaju kad vodja sekte treba “masu”.Da ne pominjem moje prijatelje koji moraju da slikaju glas.listice i salju kao dokaz da su glasali…jer ocekuju posao koji na kraju nisu dobili.Od parkinga stambenih zgrada ste napravili parking za naplatu.Ispred limenke u Karadjordjevoj novi kafic stavio tendu u parku i stolove u isti taj park.Prolazila sam pre neki dan,nemate kud decija kolica proterati.Na sve strane ste uzeli pare ali sebi,ne da bi nesto uradili od ovog lepog grada.Sram vas bilo.

  Reply
 8. Nušić

  Na taj most koji “ne vodi nikuda” ste okačiil nastavak Ulice Mirka Obradovića. Što se Gerontološkog centra tiče, od tih 13 godina koje pominjete vi ste bili na vlasti 9. Neko vam je već u komentarima objasnio za privatizaciju valjevskih firmi. Ulicu Vuka Karadžića rekonstruišete već 5 godina. A gradonačelnik se svakog dana bori kako da svojim drugarima nabaci poneki poslić.

  Reply
 9. Tragač

  Slažem se za Demokrate da su sve upropastili, ali 10 godina ste na vlasti i opet “bivša” vlast….
  Morate shvatiti da ste dobro zasrali sa gvodenovicem, a potom i sa ovim mališanom. Tačka

  Reply
 10. sin anarhije

  Posto je struja rodjaci , drva , gradjevinski materijal , osnovne namirnice , cak je i voz do Uzica koji juri 50 poskupeo … zlo je veliko snaslo Srbiju , ali svi su slepi i gluvi , ustvari upravo onakvi kakvi su i bili ceo zivot ,, neobrazovani …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.