Nacionalni mediji: Krivična prijava protiv Jovana Teodosića

Agencija Tanjug prenela je vest da je zbog sumnje da je izvršio pokušaj krivičnog dela silovanje, danas u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podneta krivična prijava protiv direktora hotela „Crni vrh“ Jovana Teodosića (36), inače rođenog brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića.

Ova agencija na dalje prenosi da je po saznanjima u Tužilaštvu krivičnu prijavu protiv njega podnela  bivša radnica tog hotela I. R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela.

U tužilaštvu su kako prenosi Tanjug izjavili da će oštećenoj biti dodeljen status posebno osetljvog svedoka, kao i da će tužilaštvo naložiti sve radnje predviđene zakonom, radi prikupljanja informacija i obaveštenja radi utvrdjivanja ima li elemenata krivičnog dela.

List Blic prenosi sledeće :”U krivičnoj prijavi, pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosić oko 2 sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu „Crni vrh“ na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme, tokom probnog rada hotela živela, pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet. Nakon toga pokušaja, on je oštećenoj rekao da će to činiti svake noći, a ona je, usled preživljenog događaja pretrpela psihičku i fizičku traumu. Zbog toga, kako se navodi u prijavi nije smela odmah da istupi i podnese krivičnu prijavu protiv osumnjičenog, koji se prema njoj i prema drugim zaposlenima ponaša kao „siledžija“.

Jovan Teodosić je direktor hotela Crni vrh na Divčibarama I direktor društva Sport agent.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.