Gradska uprava grada Valjeva: Višedecenijski problem će biti rešen

Na inicijativu gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića, juče je u Gradskoj upravi održan sastanak sa predstavnicima Elektrodistribucije Beograd i Kraljevo i meštanima sela Pričević, Tupanci, Beomužević, Stave, Vragočanica, Osladić, Oglađenovac, Kamenica, povodom pronalaska rešenja neredovnog snabdevanja električnom energijom.

Na sastanku je dogovoreno da će se uraditi raskresavanje dalekovoda Valjevo-Kamenica i Valjevo-Stave i rekonstrukcija provodnika i izolacije na dalekovodu Valjevo-Kamenica u roku od mesec dana. Takođe, dogovoren je završetak radova potpune rekonstrukcije dalekovoda Valjevo – Stave do 1. decembra 2021. godine.

Ovlašćeno lice Elektrodistribucije, najavio je da će sedam dana unapred preko predsednika MZ obaveštavati građane o planu isključenja struje, koja su neophodna za pomenute radove.

Ovim će biti rešeni svi decenijski problemi građana, koji će nakon radova na mreži imati sigurno i uredno snabdevanje električnom energijom.

12 comments on “Gradska uprava grada Valjeva: Višedecenijski problem će biti rešen

 1. NapreDNO

  Na tom sastanku zapravo nije reseno nista. Vec dat predlog da se blokiraju putevi, pa mozda tako dodju do resenja.

  Reply
 2. Nema struje

  Samo blokadom će se nešto postići. Za bezobrazluk sila je jedino rešenje.Postavljene bandere stoje kao spomenici datih obećanja.

  Reply
 3. Samo tako

  Znaci, nista ne moze da se resi dok se namuceni narod ne pobuni, ne blokira puteve i tako, bar malo, ne “zadrma stolicu glavnima”??! Toliko o svesti i savesti istih! I njihovoj brizi o tom istom narodu od cijih para zivi. A mozda bas tako i treba? Narod ih je birao, i to vise puta u zadnjih puno godina.

  Reply
 4. UBLJANIN

  Kako da ne,samo što nije .Jezik nema kostiju a nekima samo služi za ono REKLA KAZALA.

  Reply
 5. Milan

  Blokada Lozničkog puta, u mestu Pričević, na Putari, kod kafane “Mali raj”, održaće se 02.08 sa početkom u 13h! Pozivaju se svi ljudi, ogorčeni radom ED Valjevo da prisustvuju skupu, kako bi što pre bio rešen problem sa električnom energijom u valjevskim selima!

  Reply
 6. Кеф

  Биче решено, не знамо кад али биће решени, како ћемо, лако ћемо.

  Reply
 7. Mileta

  Uradice nam nesto sto vise decenija zapustaju razne vlasti i ja to mogu samo da pohvalim, ali prvo da se uradi, a kad se uradi, ja pecem prase u Pricevicu.

  Reply
 8. Dragan

  Грађани имају право и на накнаду штете од ЕПС-а настале кваром електричних уређаја, у чему им могу помоћи ваљевска удружења потрошача. Позовите на 064/276 45 65.

  Reply
 9. JAPADNA STRANA

  GDE SU SADA LOKALNI ODBORNICI,KOJI SE BUSAJU U PRSA,OD SILNE BRIGE ZA GRAĐANSTVO.PRIDRUŽITE SE OVIM LJUDIMA,GDE SU POP I ĐOLE,POMERITE SE IZ STOLICA,GDE JE DRAGA VITOROVAC.POZOVITE POČASNOG GRAĐANINA DA SE LEPO POJAVI I REŠI PROBLEM OVIM LJUDIMA,PUSTITE PRAZNE PRIČE I OBEĆANJA,TRALA LA,BLA BLA BLA.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.