Apel za racionalnu potrošnju vode

Zbog elementarne nepogode koja je pogodila Valjevo i okolinu JKP Vodovod apeluje na sve sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda i to samo za piće, pripremanje hrane, kao i održavanje lične higijene i domaćinstva. 

Aktivnosti kao što su punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena,  pranje vozila, zalivanje zelenih površina, kao i zloupotreba hidranata, predstavljaju nenamensku i neracionalnu potrošnju vode za piće.                             
JKP „Vodovod Valjevo” poziva sve sugrađane da racionalno koriste vodu za piće kako bi se na taj način obezbedilo uredno vodosnabdevanje svih potrošača.

 

1 comment on “Apel za racionalnu potrošnju vode

 1. Biciklizam

  Apel gradjanima upucuje preduzece koje ima 60% gubitaka u mrezi pijace vode?
  Apsurd!
  Zamenite cevi, stare, jel tesko pronaci gubitke u mrezi? Jeste, pa onda krenete od Jadra i menjaj celu distributivnu mrezu! Cena vode ko da smo u Africi!t Otustite iz te kosnice neradnike stranacke, voda u Filipa Visnjica 27, 7 dana toci na ulicu iz havarisane cevi, tri ekipe strucnjaka i nista? Sram da vas bude Krcmar, leskovice, Lelic, Bacevci, Dracic, Prijezdic, Robaje, Paune, Ravnje, deo Petnice, Klinaca, nema pijacu vodu tesko vam da cisterne obilaze sa pijacom vodom svaki drugi dan sela, a svaki dan sa tehnickom (cisterne za pranje ulica). Ali tako je to bato, politicko rukovodstvo, JKP u problemu nemoj da resavamo problem, dizi cene!
  Sto potrosim platim prema tome vozdra da ne bi bila tuzba za ne ispunjavanje ugovornih obaveza!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.