Posle 4 godine raspisan tender za Ulicu Vuka Karadžića

Grad Valjevo raspisao je tender za izvodjenje radova na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića. Rok za podnošenje ponuda je 13.jul.

Svi su izgledi da će Ulica Vuka Karadžića biti radjena ove godine. Naime, Grad Valjevo raspisao je tender za rekonstrkciju, a pocenjena vrednost radova je 106,6 miliona dinara.

Rok za podnošenje ponuda iza izdvojača radova je 13. jul nakon čega teče period po izboru na pravo žalbe , ukoliko ih bude bilo. Ukoliko postupak izbora izvodjača bude tekao bez žalbi, svi su izgledi da bi od početka avgusta mogli početi i radovi.

Ukoliko pak žalbi na izbor izvodjača i bude Agencija za zaštitu prava ponudjača ima rok od 3 meseca da donese odluku po žalbi . Sve ovo značajno bi uticalo na datum početka rekonstrukcije.

Na rekostrukciju ulice Valjevo je čekalo 4 godine.

13 comments on “Posle 4 godine raspisan tender za Ulicu Vuka Karadžića

 1. Jadnici

  Jadni gradjani Valjeva. Ako ovako nastave da rade neophodnu rekonstrukciju u novo asfaltiranje ulica u gradskom jezgru mi ni naša deca nećemo dočekati.

  Reply
 2. Dulek

  Pohvale za Vukovica,pripremio je svu dokumentaciju da radovi mogu poceti tamo negde u jesen. Napredno. Blato do kolena kad krenu radovi.

  Reply
 3. Istina

  Sve tupan i glupan.
  I ove ulice što su krpili bolje da nisu ništa radili.
  Zato ostavite ulicu neka postane makadamska, mislim da će biti bolje za sve. Bar će vozači znati i smanjiće brzinu…

  Reply
 4. sin anarhije

  Za ovu dvojicu neobavestenih pristalica stranke velikog im vodje , od rada na NAJBEDNIJOJ ULICI U CENTRU GRADA U EVROPI , ove sezone nema nista ….. alooo papani …

  Reply
 5. Ivan

  Vukovicu,nesposoban si! Pojacaj ekipu,I prepusti Tim iskusnim liscima iz odeljenja koji znaju svoj posao ,za razliku od tebe.

  Reply
  1. Goran Markovic

   Sto niste tako bili jaki kada je vas omiljeni lik u vidu najboljeg gradonacelnika gvozdenovica manipulisao sa gradjanima Valjeva i svim koriosnicima usluga te ulice koju pominjete /Ali bakamunde jedne i olosi nije vam nista dobro i sada ste jos i vidoviti, a nama -meni nije potrebna vidovidost da znamo ko ovo lupa po tastaturama i pominje Vukovica , jel vas nesto boli recite mozda mozemo da vam pomognemo i da sam na mestu Aleksandra Vucica sve bih vas pohapsio koji ste naucili u nekim vremenima da lepo koristite tu gde ste i sada i samo sto niste napisali ime -imena vaseg piskaranjaKAD-TAD

   Reply
   1. Kajgana

    Gorana Markovica za gradonacelnika ! Ovo gradsko rukovodstvo zasluzuje da bude vodjeno od jedne takve intelektualne gromade !

    Reply
    1. Goran Markovic

     ,Kajgana,,Opet ste se upecali bakamunde lopovske sa komentarima i zapamtite KAD…TAD.

     Reply
 6. Kajgana

  Čudi me da botovi još nisu krenuli sa hvalospevima?
  Mirko Kovačević je danas zatajio sa organizacijom inetenet-bot službe.

  Reply
 7. Miša

  Sto bih ja voleo da na tenderu dobije IngrapOmni…da nam ulica bude lepa kao ona nova od austroterma do obilaznice… sa sve onim divnim sahtama što lupaju i uvalama. I onda moze posle 6 meseci da se uradi neka zakrpa… bas divno će da izgleda…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.