Nova Banja u Vrujcima bogatija za 22 apartmana i novi restoran

Banjsko-rekreativni kompleks „Nova Banja Vrujci“ proširio je svoju turističku ponudu sa 22 apartmana i  novim restoranom. Restoran broji 220 mesta, a posetiocima je na raspolaganju i jedan od najmodernijih akva parkova u Srbiji, sa 6 različitih tobogana.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je banjsko –rekreativni kompleks u Vrujcima.

-Drago mi je što naša opština ima ljude koji su puni elana, entuzijazma i inovativnosti, koji su voljni da unapređuju svoje poslovanje i samim tim razvijaju turističku ponudu naše opštine. U Banji Vrujci uskoro počinje gradnja igrališta za decu. Radove u celosti finansira opština Mionica. To je važan projekat za unapređenje turističke ponude, ali za unapređenje detinjstva mališana iz Vrujaca, i svih sela u Mionici koja leti dolaze da uživaju u lepotama i čarima Banje Vrujci. Verujem da će do kraja juna i biti završeno. Mionički biser, Banja Vrujci dobija novi i moderniji izgled, a u našoj opštini se svakodnevno realizuju postavljeni ciljevi koji zasigurno doprinose boljem životnom standardu svih naših građana. Takođe za sve učenike osnovnih škola opština odobrava besplatan ulazak na bazen SRC „Mionica“ – rekao je Janković.

Turiste u banjsko-rekreativnom kompleksu „Nova Banja Vrujci“ koji se zahvata  površinu od 5 hektara očekuju novi smeštaj, restoran,  akva park, 7 bazena za različite uzraste i još mnogo toga. Na kompleksu se može naći lekovita termalna voda od 31ºCkao i lekovito blato koje se primenjuje još iz 1931. godine i pokazalo se kao delotvorno u lečenju reumatoloških, kožnih oboljenja, proširenih vena i dr.

6 comments on “Nova Banja u Vrujcima bogatija za 22 apartmana i novi restoran

 1. Bora

  Vrlo lepo i napokon nesto i u banji fa se desi ali ucinite neke popuste za karte za nsjstarije.penzionere
  Obratite paznju na kuce koje ispustaju kanalizaciju direktno u toplicu.bas sramota.jer ja tamo kao zsljubljenik u banju cistim istu od korova svake godine indruge animiram
  Angazujte nekog da prazni one kante pored toplice.lepo ste stavili klupe i kante al se smece nalupi niko ne nosi.i ponovo zavrsi u travi porrd

  Reply
 2. Verica Rudinac

  Ja sam redovan gost u Banji Vrujici i veoma sam zadovoljna uslovima tj. hranom,osobljem,higijenom… Banja Vrujici jeste malo mesto ali blato i voda su veoma lekoviti,kako sam se i sama uverila i daleko poznati po tom svom lekovitom svojstvu.
  Takodje je i priroda fantasticna kao i vazduh.Stvarno sve najlepse utiske nosim odatle i svima koji ne znaju gde da idu na odmor,toplo bih preporucila ovu Banju!

  Reply
 3. Dragoš

  Sve je to lepo što presednik priča ali
  kanalizacija je prioritet.
  Nema šetališta, smeća na sve strane,samo voda i priroda što je dobra.
  Čekamo 30 godina da se nešto promeni, ulice ne asvaltirane a preko 3000 vikendaša plaća porez na imovinu a ništa im se ne vraća kao ulaganje…bar jedan deo…žalosno

  Reply
 4. Snezana B.

  Ono sto krasi ovu banju je netaknuta priroda,cist vazduh,lekovita topla voda,toliko mesta za setanje uz reku i po brdima, stvar izbora,cisto je i sredjeno.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.