Junski konkursni rok za osnovne i master studije

Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija Odsek Valjevo u prvom, junskom konkursnom roku, upisuje 165 studenata na prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2021/2022. godini. Njih 70 će studirati o trošku budžeta Republike.

U valjevskom Odseku Akademije, na studijski program Poslovna ekonomija planiran je upis 132, a na studijski program Poslovna informatika, 33 brucoša. Od ukupno 165 novih studenata, broj studenata koji se finansiraju iz budžeta u sledećoj školskoj godini biće 70 – 47 sa studijskog programa Poslovna ekonomija, odnosno 23 sa programa Poslovna informatika.

Prijavljivanje kandidata za upis traje do kraja juna, od 8 do 15 časova u prostorijama Odseka Valjevo (ulica Vuka Karadžića 3a), a polaganje prijemnog ispita je 1. jula. Za upis u prvu godinu studija mogu da konkurišu svi sa završenim III i IV stepenom srednjeg obrazovanja.

U isto vreme, raspisan je i junski konkursni rok za novu generaciju studenata master strukovnih studija u valjevskom Odseku Akademije. Konkurs traje do 1. jula, a biće upisano 50 samofinansirajućih studenata na studijski program Poslovna ekonomija i informatika.

Na program master strukovnih studija, koji traje dve školske godine za ostvarenje 120 ESPB bodova, mogu se upisati kandidati koji su u prethodnom studiranju ostvarili najmanje 180 ESPB bodova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.