JKP Vodovod obeležilo slavu: Kvalitet vode I zdravlje na prvom mestu

U „JKP Vodovod Valjevo“, lomljenjem slavskog kolača u prostorijama preduzeća, obeležena je slava Sveti Justin Ćelijski.

Uz Sv. Vladiku Nikolaja (Velimirovića), Sveti Ava Justin (Popović) Ćelijski predstavlja značajno ime i delo srpske teološke misli i reči u 20. veku. Ovaj podvižnik, profesor i svojevrsni heroj svoga doba, svestrano je i celog života mislio i pisao o veri. Iz njegovog obimnog dela izdvajaju se misli – O Bogu, čoveku, ljubavi, smrti, besmrtnosti, duši, grehu, kajanju, nadi, slobodi i Srbiji. Otac Justin se upokojio u isti dan kada je i rođen – na praznik Blagovesti 7. aprila 1979. godine.

“Ove godine slavu dočekujemo sa 232 zaposlena podeljena u pet sektora preduzeća. Pred nama je realizacija  najvažnijih projekata ove godine: Carić, Divlje brdo, Gornja Grabovica. Ali je tu I uvek zadatak koji je na prvom mestu da voda koju pijemo bude zdrava I ostane visokog kvaliteta kao što je to do sada slučaj. Najznačajnije od svega je  da će se Valjevo i dalje snabdevati sa Pakalja, Ilidze i Gradca, a da ćemo zadržati mogucnost  preuzimanja dodatnih kolicina (100l/s čiste vode) sa brane Rovni, eventualno ukoliko to nekad bude bilo potrebno”, rekao je Ivan Filipović direktor JKP Vodovod.

Ipak, kako kaže, prvi i osnovni preduslov je da su svi zdravi I posle već više od godinu dana da sa te strane postoji stabilnost “ Nadam se da ćemo se u narednom periodu svi zajedno vratiti uobičajenom načinu života pa samim tim I rada. I to je prvenstveno ono što želim danas na ovaj svečani dan,  svim zaposlenima  I naravno našim sugradjanima”, dodao je Filipović.   

2 comments on “JKP Vodovod obeležilo slavu: Kvalitet vode I zdravlje na prvom mestu

  1. Janko

    Sta je s klanicom? Dali smo pare i nista. Mada nisu bolje prosli ni u dracicu i svim drugim seoskim vodovodima

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.