Asfaltirana deonica puta u MZ Donja Grabovica

U okviru investicionog održavanja puteva, za šta je grad Valjevo u ovoj godini opredelio 14 miliona dinara, asfaltirana je deonica puta u MZ Donja Grabovica, putni pravac Krunići – Luka.

Radove su obišli rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković i predsednik Mesne zajednice Živko Simić.

Ovaj put zajednički asfaltiraju Preduzeće za puteve „Valjevo“ i Građevinsko preduzeće „Kompresor ing“.

Grad Valjevo

11 comments on “Asfaltirana deonica puta u MZ Donja Grabovica

 1. Igor

  Putevi su bitni i koliko vidim lepo i kvalitetno se radi,čak i pored ove pandemije koja je stvarala probleme sredstva su obezbeđena. Dve pohvale za gradsko rukovodstvo.

  Reply
  1. Baba

   Da, da. Slazem se. Da nam zivi preSednik i kuj ga glasa. Sad deca mogu da igru i da pevu i gledu u asFalt

   Reply
  2. Istina

   Putevi jesu potrebni svuda, ali nemoj pokazivati koliko si glup. Sredstva su obezbeđena tako što smo se zadužili 40 milijardi evra u poslednjih 9 godina. Kvalitet radova je vidljiv na svakom koraku. Sve je prslo i propada. Ovi ne znaju ni rupe da pokrpe po gradu… Bruka. Ceo grad smrdi od nečistoće i fekalija koje se izlivaju na sve strane.

   Reply
 2. Jovana P

  Biće još mnogo novih asfaltiranja. Već se vide dobri rezultati gradske vlasti. Sve pohvale!

  Reply
 3. Petrojkaaa

  Bravo! Kada ces kod mene da naspes Vukovicu? Samo napred, rad i samo rad, to narod ceni.

  Reply
 4. Taki

  Putevi su jedan od osnovnih uslova života u avakom naselenom mestu. Grad nastavlja da odgovotno ispunjava svoje obaceze prema mesnim zajednicama, naročito onih seoskih.

  Reply
 5. anti-bot

  hahah koliko pilicara ovde komentarise,imate li bar malo obraza,grad nam se rapada,drzava dovodi investitore da nas unista a vi botovi cutite,e pa jos malko a onda krece bezanija….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.