Gradonačelnik čestitao uspeh VK Valis

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković uputio je danas Vaterpolo klubu „Valis“ -svim igračima, trenerima i rukovodstvu kluba čestitku, povodom istorijskog uspeha – plasmana u Super ligu Srbije.

„Čestitam vam veliki uspeh, kojim Valjevo definitivno potvrđujete kao jedan od značajnih vaterpolo centara u Srbiji. Vaterpolo je jedan od najtrofejnijih srpskih sportova i plasman u Super ligu Srbije je veliki uspeh za sve vas koji činite VK „Valis“. Najveće bogatstvo su upravo igrači, među kojima su najbrojnija deca Valjeva, što potvrđuje ispravan smer rukovodstva kluba i dobar rad trenera!

Ovaj uspeh je značajan za sve nas i predstavlja prekretnicu u razvoju vaterpolo sporta u Valjevu! Svojim znanjem i snagom ste ostvarili visoke domete! Sada je red na sve nas da vas podržimo da nastavite da se razvijate i unapređujete položaj kluba, sporta u Valjevu i imidž našeg grada, a zašto ne i celokupnog vaterpolo sporta u Srbiji, pa i u svetu. Pokazali ste da za vas nema granica i ja vam od srca čestitam“, kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića.

1 comment on “Gradonačelnik čestitao uspeh VK Valis

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.