Radnički savladao goste iz Donjeg Dobrića

U 21 kolu Kolubarsko-Mačvanske zone Radnički je na Petom Puku savladao Mladost iz Donjeg Dobrića rezultatom 4-1. I na ovom susretu Radnički je nastupio sa 8 omladinaca u startnoj postavi, a u igru su tokom drugog poluvremena ušla još 4 omladinca.

Poveo je domaćin već u 2 min.golom Veljka Vasiljevića glavom posle kornera.Gosti su izjednačili u 11 min. Da se na poluvreme ode sa 2-1 pobrinuo se kapiten Bojan Đurić pogodkom iz penala u 37 min. Radnički je do ubedljive pobede stigao u samom finišu prvo pogodkom Đorđa Dragojlovića u 85 min a odmah i sjajnim lobom Stefana Markovića u 86 min. Domaći su na ovom susretu nastupili u sastavu;Krstić, Đukić, Marković, (Vasić), Vasiljević, Simeunović, Matić,(Dimitrijević) Đurić, Stamenić, Jović,(Anđelković), Źivanović(Dragojlović), Ranisavljević(Žerajić)                               

Vikend su dobrim rezultatima upotpunile i mlađe sekekcije. Omladinci od kojih je dan pre za prvi tim nastupilo njih 12 savladao je Šumadiju iz Kragujevca sa 1-0.Kadeti su istog protivnika savladali sа 2-1.Omladinci su odigrali nerešeno 2-2 protiv Drine iz Ljubovije dok su petlići savladali Jedinstvo na Ubu sa 2-0.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.