Još nema krpljenja udarnih rupa

Iako ove zime nije bio većeg snega , prve lepe prolećne dane ponovo smo dočekali sa rupama na našim gradskim ulicama. Krpljenja rupa još uvek nema.

Prvi radovi na gradskim ulicama standardno svake godine odnose se na krpljenje rupa nastalih u toku zimskih meseci. Ovog proleća situacija na gradskim ulicama identična je kao i prethodnih godina , ali za sada popunjavanja ovih rupa nema.

U odeljenju za infrastrukturu saznajemo da je još pre mesec i po dana predata dokumentacija za raspisivanje tendera kako bi radovi mogli početi. Ipak , tender za izbor izvodjača radova još uvek nije raspisan .

„Mi smo svoj deo posla odradili i svu neophodnu dokumentaciju predali kako bi postupak bio pokrenut , ali za sada još uvek nije . Zašto, to nije pitanje za nas, ali sasvim sigurno da će radovi na sanaciji udarnih rupa biti prva aktivnost narednih dana, odmah po završetku tendera“, objašnjava Branko Vuković , načelnik odeljenja.

12 comments on “Još nema krpljenja udarnih rupa

 1. Slobodan

  Nije to do odeljenja i Vukovica. Oni su poslali sto je do njih, a sad je na ostalima da odrade svoje deo posla.

  Reply
 2. Milan

  Ti da si svoj deo odradio,sada bi te rupe bile pokrpljene,a ne sad tteba tender,dok se to zavrsi,pa moguca zalba,sve u svemu,necete jos 2 meseca pokrpiti ove bedne ulice I rupcage. Vukovicu,nesposoban si,priznaj.

  Reply
  1. Brat

   Sta je ovde Vukovic kriv? Pa on je poslao dokumentaciju i uradio sve sto je do njega, zasto bi on u ovom slucaju bio kriv?

   Reply
   1. Milan

    Nije valjda moja baba Kosana kriva? Dokumentacija I tenderi se spremaju s prvim danima nove godine,a ne proslo vec skoro 4 meseca,dosli lepi dani,vi jos nista raspisali ni tender? Znate mozda koliko traje procedura tenders,odabira najboljeg ,potencijalne zalbe? I,ko je kriv ako Vukovic nije kriv? Gradonacelnik? Gradsko vece? Nacelnik GU? Skupstina? Ima li uopste u ovoj GU odgovornih?

    Reply
 3. Nenad

  Predlažem da gradski funkcioneri provozaju privatne (svoje) automobile gradskim ulicama ne bi li uvideli na šta liče! Pasterova, V. Karadžića, pa malo Suvoborskom, a potom ako im ostanu svi točkovi na autu neka sami biraju kuda će dalje!!! SRAMOTA I BEZOBRAZLUK!!!

  Reply
 4. Goran Markovic

  Da li ste tako prozivali kada je gvozdenovic bio na celu grad i odgovorne , da li se secate koliko je puta tek uiradjena ulica ponovo radjena ?Sta bi trebao sada Vukovic ili neko drugi da uradi , kako znate da nije sve zavrseno na vreme oko dokumentacije ?Medjutim siguran sam da ce se ulice raditi a i u nesto sirem obimu i slazem se da su u losem stanju .

  Reply
  1. Darko

   A da povedes tog Vukovica,recimo da ti lomi kolac za preslavu? Ili jos bolje da taj Vukovic gore Stanina reka list ,povede tebe gore,da mu recimo seces drva? Ovaj Markovic je gori I od gvozdenovica. Prvo je pljuvao naprednjake,zatim je dobio posao I tako ga smirili,sad opet hvali naprednjake,kuje u zvezde.Smesan si covece,idi na Gradac umi se ladne vode da dodjes sebi….

   Reply
  2. Istina

   Definitivno se kasni sa svim radovima i neko treba da bude uhapšen zbog rupa i lošeg stanja ulica…
   Nesposobnost, smrad, prljavština na svakom koraku…
   Cela Srbija pliva u fekalijama…

   Reply
 5. sin anarhije

  Uvek je neko drugi kriv sem onog sto treba da radi svoj posao ,,, kakve udarne rupe , kad su u svom zavicaju navikli na udarne zemljane puteve , pa im ovo dodje kao brze trake njihovog voljenog vodje ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.