GO DSS: Ima prostora za borbu

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije smatra da lokalni izbori u Kosjeriću i Zaječaru pokazuju da ima mesta za borbu, ali da se radi o političkom maratonu i da je potreban rad i strpljenje.  Koliko god situacija bila teška i uslovi totalno nezadovoljavajući, ima prostora za borbu.     

“Nažalost, naši ljudi često gledaju stvari fatalistički, pa ako ne možemo da dobijemo Vučića sutra, onda nećemo nikada. To nije tačno,” navodi se u saopštenju GO DSS-a Valjevo.

“To je pogrešno i neretko se traži mesija na političkoj sceni,koji će u  trenutku sve da promeni,ne pravi se to dekretom. Nije Vučić došao do ove pozicije preko noći, već je gradio 30 godina unazad“. Neće se pojavit sutra; glumac, lekar,  sportista . Potrebna je žestoka borba, i neka građani ne gube nadu, neka se uključuju u politiku. Neće niko vladati doveka, pa ni Aleksandar Vučić, ni SNS“, zaključio je GO DSS Valjevo.

2 comments on “GO DSS: Ima prostora za borbu

  1. Maja

    Ima li ovde nekih ljudi, imena? Boze sacuvaj, svi misle da mogu da daju neka saopstenja.

    Reply
  2. Bivši član

    Neverovatno! Pre svega ovo je izjavio predsednik DSS a g. Miloš Jovanović a gradski odbor DSS u Valjevu nema ni jednog jedinog poznatog člana koji bi mogao da pobedi ni za kućni savet stambene zgrade. Nekada je DSS veoma respektibilan sa članovima i predsednicima GO u Valjevu: Radojičić ,Pa Z. Matić, Dr Nikolić – Ćami, Gavrić.,Lučić… od poznatih je ostao Perišić ali nema tim. Sada niko ne zna ni ko su ti članovi koji mogu samo da saopštenjima dokazuju tragove postojanja. Sakrivanje iza nekih saopštenja nema smisla. Svakako da par pojedinaca koristi stranačke oznake i atribute a istinski kao politički činilac ne postoje. Mislim da je odbor bio raspušten a oni nisu ni to saopštili.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.