Skupština o javnim preduzećima, planovima i nagradama

U deset sati ovog prepodneva počeće još jedna sednica Skupštine grada. Na dnevnom redu za sada 17 tačaka.

Odbornici Skupštine grada na današnjoj sednici razmatraće izveštaje o poslovanju javnih preduzeća za 2020. godinu. Pored ovih tačaka dnevnog reda , pred odbornicima će biti i izmene planova regulacije za tri Katastarske opštine : Kozličić, Popučke i Grabovica.

Valjevski odbornici takodje će razmatrati i predloge Komisije za dodelu nagrada Grada Valjeva, a nakon izmene u samom Statutu vezaom za odlučivanje po ovoj tački dnevnog reda , odbornici će najpre morati da se izjasne da li će o predlozima glasati pojedinačno ili pak objedinjeno. Nagrade grada dodeljuju se na Dan grada 20.marta.

3 comments on “Skupština o javnim preduzećima, planovima i nagradama

 1. Taki

  Čestitke dobitnicima Nagrade grada Valjeva, naročito našim medicinskim radnicima, timu za testiranje na kovid i mladom virtuozu Mariji Obradović, ali i svima ostalima da dostojno nose ovo priznanje!

  Reply
 2. Bravo bravo bravo

  Komisija osvetlala obraz! U prilog tome ide cinjenica da su se i vlast i opozicija slazili da je komisija odradila odlican posao!

  Reply
 3. sin anarhije

  Sva valjevska javna preduzeca u debelom minusu paraziti koje ne mozes da ugasis jer trebaju , imam gomilu blizih poznanika koji tamo rade za 35000 , a ti se odusevljavas radom komisije za tzv nagrade u gradu koji je odavno postao selo po svim karakteristikama …. mozak je cudo ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.