Lokalni front: Naš 9. mart

Aktivisti Lokalnog fronta ispred kapije Krušika podsetili su javnost na proteklih godinu dana. Na konferenciji za novinare izmedju ostalog su I konstatovali da je Srbija i pre korone, zaražena I korupcijom.

Devetog marta ispred kapije Krušika aktivista Lokalnog fronta Dejan Đerić je konstatovao da odavno nije 1991. godina, ali kao da jeste.

“Pre tačno godinu dana, Lokalni front Valjevo je sa našeg fronta, glavne kapije „Krušika“, poslao svemoćnom predsedniku najveće stranke jedinu moguću poruku – nisi dobrodošao! Nije se usudio da prođe pored nas. Sproveden je kroz sporednu kapiju. Na masovnom skupu, radnicima „Krušika“ je obećao kule i gradove. Za to vreme, „najsmešniji virus“ je već harao Srbijom. Iako je to znao, ćutao je o činjenici da je svako okupljanje iskra koja će raspaliti novo žarište. U godini koja je od tada protekla razbolelo se preko osam i po hiljada Valjevaca. Umrlo, kažu, njih 180. Od posledica zagađenja „vazduha“ koji svi vidimo, još na stotine. Čak i oni koji pred tim brojevima okreću glavu, bolno su svesni tragične istine”, rekao je Djerić konstatujući I da su  bolne istine svesni  i radnici „Krušika“. “Ne vrede prazne predsednikove priče. Zaposlenih je sve manje, nema novih poslova na vidiku, nema ove godine ni novih obećanja. Šargarepa je pojedena, ostao je samo štap”, poručio je Djeić.

Ivan Manić, aktivista LOkalnog fronta osvrnuo se pak na korupciju u društvu rekavši da je I pre korone Srbija bila zaražena korpucijom.“Mnogo pre korone Srbija je bila zaražena korupcijom i kriminalom. Odavno gledamo kako poslušni igrači u navijačkim dresovima rasturaju proteste,  tuku okupljene građane i prave bakljade po krovovima. Smetaju im neke izložbe, neki novinari, neki glumci, ili prosto neki neposlušni građani.A onda je, gle čuda, nakon „Krušika“ i „Jovanjice“ i predsednik najveće stranke primetio da u Srbiji buja kriminal. On to, naravno, do skoro nije video. Ti isti,  sada neposlušni igrači, postali su opasni. Do sad samo po nas. Čini se sada i po njega”, rekao je Manić.

On je dodao I da je pošteni i lojalni ministar policije je u međuvremenu postao pošteni i (ne)lojalni ministar odbrane, nazvavši tu promenu  „rokadom“, taktička žrtva figure u šefovoj partiji šaha sa građanima. Potpisi dva ministra omogućili su milione evra zarade rođacima, kumovima i, verovatno, zaslužnim tetkama. Ko zna, tetke možda i progovore.

“Gradska uprava, ipak je morala priznati da građanima Valjeva pripada 825 miliona dinara u akcijama „Krušika“.Šta je još godina za nama donela? Ah da, probali su i da unište LF VA. Pa ipak, eto, Lokalni front Valjevo i dalje živi, bori se i jači je nego pre. Za sve koji su se prodali za krupnije i sitnije mrvice sa stola najmoćnijih samo jedno pitanje – Dokle? Za sve ostale poruka – Nećemo odustati!”poručio je Manić u ime Lokalnog fronta.

11 comments on “Lokalni front: Naš 9. mart

 1. super flush royal

  Lokalni Front treba javno da kaze ko to pokusava da ih unisti ili da javno opovrgnu tvrdnje Vuka jeremica i Narodne stranke o povezanosti bivsih radikala sa SNS kartelom. Odbornik Radovic treba javno da obelodani kada i na koji nacin je osnovana firma njegovog rodjenog brata. Da li je firma za medjunarodni transport paravan za pranje para izvoznickog lobija i SNS kartela na celu sa Andrejem Vucicem? Da li je ta ” poslovna saradnja ” bila razlog izlaska na Vuciceve lazne izbore? Valjevo je mala sredina. Vremenom se sve sazna.

  Reply
  1. 💋

   Vidi se da ste obavešteni. Predlažem da sve dokaze o navodnim delima javno obznanite, ili, za promenu, uradite bilo šta drugo osim što bojkotujete sve redom, počevši od izbora, pa do života samog. Moja nada da ćete nešto uraditi, bojim se, ipak je iluzorna. Zvučite kao neko ko u principu ne radi ništa.

   Reply
 2. Sou

  E dosadni ste vise sa okrsajem izmedju “pravog LF” i “Bas pravog LF”, znaci hit. 🙂 🙂 🙂

  Reply
 3. Ivan Valjevski

  Kada su gospoda iz Lokalnog fronta odlučili da idu na izbore morali su znaju da i da budu svesni da postaju deo establišmenta SNS. Svojim učešćenm na izborima dali su legitimitet tim izborima. Sa druge strane okrenuli su leđa drugim opozicionim strankama. Zbog toga za njih važi ona izreka “Sedi 1”!

  Reply
 4. Deki Bubac

  Od kad je to LF bio SPO?
  No sad su na istom, izlazak na izbore LF i saradnja SPO sa SNS je ~ = .

  Reply
  1. Анонимни

   Napravila vas kontra struja iz SNS-a koja je trenutno odbegla al preko vas ljulja aktielnu struju

   Reply
 5. Svi ko jedan

  Front je samo jedan,bez ikakvih dodataka i simbol je svih onih koje su za normalnu demokratsku Srbiju i koji su protiv ove nakaradne vlasti,ima samo jednu tačku obaranje ove vlasti na sve načine,sve ostalo vodi u propast i samoubistvo

  Reply
 6. Samo da pitam

  Da li je provereno koliko je para u gradskom odboru SUBNORA Valjevo otislo u privatne dzepove? Zna li ko sta na tu temu?

  Reply
 7. Samo da pitam

  Sve potrošene pare u gradskom odboru SUBNORA Valjevu pravdaju se kafanskim i drugim lažnim računima.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.