Sistematski pregledi budućih prvaka ipak u Domu zdravlja

Sistematski pregledi dece za upis u prvi razred kod pedijatra, koji počinju u ponedeljak 8. februara, ipak će se sprovesti u centralnoj zgradi Doma zdravlja Valjevo (Železnička ulica).

Uprava Doma zdravlja donela je odluku da se, zbog znatno manjeg broja pregleda, od ponedeljka 8. februara pregledi na KOVID-19 vrate u ambulantu Novo naselje i zgrada Doma zdravlja oslobodi za sve ostale pacijente. U nedelju će sva odeljenja biti dezinfekovana i raditi po ranijem, ustaljenom režimu.

Roditelji treba da u terminu naznačenom u pozivu dovedu dete na pregled u Dečji dispanzer Doma zdravlja. Ukoliko ima porodica koje nisu dobile poziv mogu se javiti izabranom lekaru u Domu zdravlja, kako bi dobili termin za pregled deteta kod pedijatra.

Pregled kod logopeda realizovaće se u Domu zdravlja,  a broj telefona za zakazivanje termina je 064 8321 965. Laboratorijske analize takođe će se raditi u Domu zdravlja, radnim danima od 10 do 13 časova (a ne u laboratoriji Opšte bolnice, kako je navedeno u pozivu).

Pregled stomatologa obaviće se u školi koju dete upisuje, po rasporedu rada školskih ordinacija, a za decu koja upisuju  gradsku OŠ „Milovan Glišić“ i za mališane sa seoskog područja u Savetovalištu Stomatološke poliklinike u Karađorđevoj 45.

Preglede kod ORL i očnog specijaliste i fizijatra treba zakazati u bolnici na telefone koji su naznačeni u pozivu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.