Sednica Skupštine o programima ustanova I preduzeća

Sednica Skupštine grada počeće u 10h ovog prepodneva, a pred odbornicima će se naći čak 47 tačaka dnevnog reda.

Gradski odbornici danas će na sednici razmatrati 47 tačaka dnevnog reda medju kojima su programi poslovanja za 2021. godinu svih javnih preduzeća I ustanova Grada Valjeva.

Po predloženom dnevnom redu prva tačka biće dodeljivanje  naziva ulica I koliko je moguće zapaziti Komisija za dodelu naziva ulica prihvatila je inicijativu da jedna ulica u gradu dobije ime po sportskom radniku Slobodanu Laziću Cimeru.

Na dnevnom redu je još izdvajanja za Apoteku, Odluka o izmeni Lokalnog plana akcije za decu, izdvajanje za protivgradnu zaštitu.

Na ovoj sednici trebalo bi da u tački dnevnog reda Kadrovska pitanja bude potvrdjen I predlog za imenovanje novog direktora preduzeća Agrorazvoj. Umesto Bojana Boškovića koji je do sada obavljao ovu dužnost, tačnije od osnivanja preduzeća, novi direktor biće  Dragutin Kuzmanović koji na ovo mesto dolazi iz redova zaposlenih. Po za sada nepotvrdjenim informacijama Bošković bi I na dalje trebao da ostane u ovom preduzeću.

7 comments on “Sednica Skupštine o programima ustanova I preduzeća

  1. Rade

    Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković vidi se ima drugačiji pristup rešavanju problema Valjeva, aktivan je i mogu ga samo pohvaliti. Nastavi tako i dalje da se boriš.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.