Požar ne jenjava

      5 коментара на Požar ne jenjava

Večeras oko 21.30 h izbio je požar u preduzeću Samedi, ali se on na žalost proširio I na okolni objekat. Požar gase vatrogasci I iz okolnih mesta.

foto: Adam Radosavljević

Sva vozila valjevskih vatrogasaca trenutno pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju u industrijskoj zoni. Njima su se u ovom poslu pridružile I ekipe vatrogasaca iz Lazarevca, Lajkovca, Mionice, Ljiga, a na licu mesta saznajemo da se čeka i ekipa iz Beograda.

Do sada je poznato da je u potpunosti izgoreo proizvodni pogon Samedija , ali I da se požar proširio na firmu Rover koja se nalazi neposredno uz pomenutu proizvodnu halu.

Vatreni stub praćen dimom vidljiv je iz više delova grada, a na licu mesta vidljivo je da je od toplote čak iskrivljena I metalna konstrukcija samih hala . Izgorele su 3 hale Samedija I jedna preduzeća Rover . Obe firme bave se proizvodnjom nameštaja i za sada postoje samo spekulacije o uzroku požara.

Iako su u trenutku paljenja zaposleni bili u drugoj smeni , niko nije povredjen ,a na lice mesta odmah su stiglie vatrogasci i policija koja obezbedjuje prostor prilaska.

Gašenje požara i dalje u toku, a procena je da je pričinjena 100% šteta .

5 comments on “Požar ne jenjava

  1. sin anarhije

    Konkurencija radi svoje , slicno je pre par godina prosao i onaj na istoku Srbije sa voznim putarskim parkom …. Srbija , obecana zemlja kao i Kolumbija svojevremeno …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.