Požar lokalizovan – U narednim satima gašenje dela unutrašnjosti hala

Požar koji je sinoć buknuo u industrijskoj zoni je intervencijom vatrogasnih službi lokalizovan. U ovom požaru izgorele su proizvoden hale preduzeća Samedi I Rover.

Foto: M.Kovačević

Tokom cele noći vatrogasne službe borile su se sa vatrenom stihijom čiji uzrok još nije poznat. U ranim jutarnjim satima požar je lokalizovan, a trenutno je u toku gašenje ovog požara u delovima unutrašnjosti hala koje su bile zahvaćene požarom.

foto:Adam Radosavljević

Uzrok požara koji je počeo sinoć oko 21.30h još uvek nije poznat, ali je golim okom vidljivo da je učinjena 100% šteta. U toku noći na licu mesta moglo se čuti da je požar buknuo u jednoj od proizvodnih hala preduzeća Samedi I potom proširio I na halu preduzeća Rover. Obe firme bave se proizvodnjom nameštaja . Upravo lako zapaljive materije poput drveta, laka, krede koji se koriste u proizvodnji razlog su što se požar nezadrživo širio iz hale u halu.

Na svu sreću u ovom požaru nije bilo povredjenih iako su u trenutku izbijanja požara u halama bili radnici druge smene.

foto:Adam Radosavljević

Procene vatrogasaca su da će gašenje požara u uutrašnjosti potrajati I u narednih 4 do 5 sati nakon čega će moći da bude izvršen uvidjaj I ustanovljeno šta je bio uzrok požara.

3 comments on “Požar lokalizovan – U narednim satima gašenje dela unutrašnjosti hala

  1. Deki Djura

    Pozari u Valjevu obicno ostaju nerasvetljeni kao i onaj iz 2008 kada je gorela Nova pijaca sa 28 lokala?

    Reply
  2. sin anarhije

    I mom komsiji pre godinu dana planu garaza sa autom i motorom unutra … jos uvek razbija glavu kome li je sta ostao duzan …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.