DSS:Lokalna vlast da pomogne radnicima

Nakon požara u industrijskoj zoni Saopštenjem za javnost oglasio se GO DSS. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Nakon  katastrofalnog požara u Industrijskoj zoni Valjeva u kome su izgorele do temelja dve naše valjevske fabrike nameštaja“ Samedi“ i“ Rover“  u kojima je ostalo više od 110 radnika bez posla, obraćamo se i zahtevamo od lokalne samourave grada Valjeva da se što pre preduzmu mere i aktivnosti kojima će se radnici ovih fabrika pomoći finansijski, a takođe u pronalaženju novog poslovnog angažmana. 

GO DSS VALJEVO”

2 comments on “DSS:Lokalna vlast da pomogne radnicima

  1. hajduk

    Niste mogli nešto smislenije da sročite? Sraman je pokušaj politizovanja i skupljanja jeftinih političkih poena na nesrećnim radnicima koji pored ove nedaće fali samo sa im neki tamo DSS glumi dobročinitelja. Nadam se da će svi radnici pre svega izaći zdravu iz ovonastale situacije jer je veliki šok za svakoga ko preko noći ostane bez posla.

    Reply
  2. miroslav ilic

    Imate li vi iz DSSa neki predlog ,gde nabaviti novac ili od koga uzeti iz budzeta,tj preusmeriti za plate radnika. Kao da li znate gde zaposliti iste radnike kada svi lose posluju zbog korone.I da li vi iz DSSa brinete za nezaposlene i,kako oni prezivljavaju,skoluju decu,nabavljaju ogrev i slicno.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.