Besplatno kupanje na bazenu za đake, studente i penzionere

Do kraja zimske sezone, bazen pod balonom u Petnici besplatno mogu koristiti djaci, studenti I penzioneri, nova je odluka UFK “Valis”.

 Nakon što je prva nedelja u kojoj je balon otvoren za gradjanstvo pokazala veliko interesovanje gradjana, Ustanova za fizičku kulturu Valis donela je odluku o uvodjenju novih pogodnosti.

Ulaz za decu predškolskog i školskog uzrasta, studente i penzionere tokom cele zimske sezone će biti besplatan. Status navedenih kategorija se dokazuje đačkom knjižicom, indeksom, i bilo kojom drugom javnom ili privatnom ispravom iz koje se može utvrditi starost i identitet lica.

Cene ulaznica za građanstvo ostaju nepromenjene i iznose 150 rsd.

Po rečima v.d. direktora Željka Ostojića, Valis nastavlja trend povećanja dostupnosti sportskih objekata, prvenstveno deci. Iako su primene epidemioloških mera na bazenu rigorozne, a broj kupača u jednom trenutku ograničen na 30, balon u Petnici u nedelji otvaranja zabeležio je izuzetnu posetu.

Bazen je za građanstvo otvoren radnim danima od 13 do 17h.

1 comment on “Besplatno kupanje na bazenu za đake, studente i penzionere

  1. zeljko

    Kako, a korona i to u zatvorenom prostoru ili mozda imaju fotokataliticki preciscivac vazduha, tako da je opsnosaat od korone znatno umanjena

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.