Grad raspisao poziv za dodelu nagrada grada

Grad Valjevo raspisao je poziv za podnošenje predloga za nagrade grada. Nagrade se dodeljuju na Dan grada , a rok za podnošenje predloga je 19. februar.

Zbog epidemiološke situacije nagrade grada za 2020. godinu dodeljene su tek na kraju godine , a ukoliko situacija sa korona virusom bude promenjena nagrade grada za ovu godinu biće dodeljene tradicionalno na  Dan grada Valjeva 20.marta.

Nagrade se dodeljuju za izuzetna postignuća u prethodnoj godini u sledećim kategorijama: oblast privrede , poljoprivreda, obrazovanje i vaspitanje, stvaralaštvo i postignuće učenika i studenata,nauka i pronalazaštvo, urbanizam i arhitektura,životna sredina, medicina i briga o zdravlju,socijalna zaštita i humanitarni rad, oblast humanosti, oblast umetnost i kultura, čuvanje i negovanje tradicije valjevskog kraja, informisanje i društveno angažovanje, sport. Pored pomenutih biće dodeljene I specijalne nagrade: za životno delo, za afirmaciju grada.

O pristiglim predlozima odlučivaće posebno formirana komisija dok konačnu odluku donosi Skupština grada.

Predlozi se dostavljaju preko pisarnice Grada, a pored opisa predloga I podataka o kandidatu neophodno je dostaviti dokumentaciju koja se odnosi na primer publikovanog dela, kasete, planovi, projekti. Rok za podnošenje predloga je 19. februar.

9 comments on “Grad raspisao poziv za dodelu nagrada grada

  1. Hiram

    Radoicu Rstića kandidovati za humanitarni rad. Pomogao je sebi i svojim stranačkim kolegama da uzmu novac na projektu „Nevidljiva deca“. Humano, nema šta.

    Reply
  2. Valjevac

    Prva nagrad Klomber. Druva nagrada Konrad. Nagrade dodeljune Tužilac koji im je pomogao .

    Reply
  3. sin anarhije

    Dodeliti zajednicku nagradu udruzenju GO SNS kao najvecim lopovima u istoriji grada Valjeva , a za pocasnog gradjanina proglasiti velikog vodju koji je uspeo da za 12 godina vlasti legalizuje kriminal i lopovluk pocev od vrha drzave do lokala …

    Reply
    1. sin anarhije

      Ti si neki NJIOV , jasno kao dan … ne mrsi mnogo da ne kazem sta, , svakako nemas kapacitet za to kao i svi vi sendvicari ….

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.