Srbijanka nastavila sa pobedama

U 5 kolu prve A lige odbojkašice Srbijanke su ostvarile drugu uzastopnu pobedu .

Posle pobede u Vranju pobedjena je ekipa Jedinstva iz Užica rezultatom 3-0..25-10/25-14/25-12. Jerinić i drugarice iako bez povredjenih Mitrović i Mašić.opravdale su ulogu favorita i dobrom igrom ostvarile značajnu pobedu u prvenstvu.  Sledeci protivnik je ekipa Radničkog koga Srbijanka dočekuje u subotu 7.11 u hali Student od 17h.

Protiv Jedinstva su igrale: Janković, Lazić, Blagojević 12,Milovanović.Jerinić 14,Nenadović 5, Mašić, Doksas 6, Simić ,Simeunović,,Mitrović, Nedeljković 7, Bojić 1,Stanković 9.

Još jedan bitan detalj ovog meca, još jedan biser iz Srbijankine škole Angelina Bojić 2006 sa samo 14 godina debitovala je u prvoj ligi .Korektor koja je i na spisku pionirske reprezentacije Srbije svojim radom i kvalitetom ,zaslužila je poverenje trenera Medenice.

Druga seniorska ekipa Srbijanke u kojoj igraju samo kadetkinje i pionirke,ostvarila je veliku pobedu protiv favorizovane ekipe Avale iz Beograda rezultatom 3-1.Odlična igra cele ekipe koju je predvodila Marija Nedeljković 2005.

Značajan doprinos ovoj pobedi donele su tri pionirke Tijana Simeunović 2006,Milica Mitrović 2006 i Angelina Bojić 2006.

Veliku sigurnost u igri donela je Jana Stevanović 2002 koja je iz prve ekipe prešla u drugu zbog svojih velikih obaveza .Ako se zna da je najmladja igračica u ekipi Avale 2000 god.trenutno trećeplasirane ,onda ova pobeda itekako znači

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.