Gradonačelniku Lazaru Gojkoviću potvrdjen korona virus

Gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću potvrdjen je korona virus. U telefonskoj izjavi za Vamediu Gojković kaže da se danas oseća malo bolje.

Korona virus potvrdjen je gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću koji se trenutno po preporuci lekara nalazi kući, izolovan od ostalih članova porodice. „Simptomi su bili izraženi, prvenstveno visoka temperatura. Odmah sam otišao na pregled i testirao se . Nalaz je pozitivan. Temperatura je ono što me najviše muči, ali danas je malo bolje“, kaže Gojković za Vamediu.

U daljem razgovoru on napominje da njegovo odsustvo sa posla ne znači da grad treba da stane. „Sistem postoji, tu je moj zamenik, tu su članovi Veća i naravno SOT I Štab za vanredne situacije. Svako je preuzeo na sebe svoj deo odgovornosti na čemu im zahvaljujem“, objašnjava Gojković.

Kako kaže, u stalnoj je komunikaciji sa saradnicima tako da je upućen u sve što se dešava: „Informisan sam o svemu, telefonom naravno, pomažem koliko mogu. U toku je izrada budžeta za narednu godinu i tome pridajemo veliku pažnju. U toku je i izrada projektnih zadataka kako bismo spremno sačekali narednu godinu i mogli da raspišemo projektovanje što je preduslov za bilo kakav dalji rad.“

Gradonačelnik Gojković još jednom apeluje na sve gradjane Valjeva da se pridržavaju mera, nose masku, održavaju distancu, što češće peru ruke. „Smanjite kontakte koliko god je to moguće , moramo promeniti neke navike kako bismo lakše prošli kroz sve ovo. Danas je predsednik Aleksandar Vučić govorio i najavio kupovinu vakcina, Vlada i predsednik čine sve sa svoje strane da pomognu gradjanima. Dok one ne stignu , odgovornost je na svima nama. Neke mere nisu popularne , ali molim gradjane za razumevanje, one su neophodne“, poručio je gradonačelnik Valjeva .

12 comments on “Gradonačelniku Lazaru Gojkoviću potvrdjen korona virus

 1. Дверјанин014

  Здравље је најпрече. Брз опоравак. Ћераћемо се…

  Reply
 2. Hiram

  Nikada nisam, niti ću glasati za tvoju stranku, ali ti želim da što pre ozdraviš.

  Reply
  1. Pirlo

   On i nema stranku. Dečko je nestranačka ličnost. A kompleksi od SNS nisu potrebni i na ovoj vesti, tako da u vašem komentaru ima viška reči. Sasvim je dovoljno bilo poželeti brz oporavak. Lazare, čuvajte se, ne žurite sa povratkom na posao, zdravlje je no1, biće vremena i za posao.

   Reply
 3. Dobrivoje

  Komšija, BRZO OZDRAVLJENJE ti želimo!
  Čuvaj se, posla neće nestati!!! Nek sve sačeka!

  Reply
 4. Nina

  Najiskrenije želje gradonačelniku za brz oporavak i sva podrška… ali pitanje, u vezi sa apelom koji je uputio građanima Valjeva;
  Znači li to da se on sam nije pridržavao mera ili jeste ali nije vredelo?

  Reply
  1. Goran Markovic

   Kako ste zlobni a zar nije mogao dobiti virus i na poslu?Zloba vam je u vašoj prljavoj glavi.

   Reply
   1. Дверјанин014

    Ти си опште познат као фаца од изузетне важности у граду. СЕДИ СНС, ЈЕДАН.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.