Za sada bez zabrane kretanja-U Valjevu 11 novoobolelih

U protekla 24h u Valjevu je registrovano još 11 slučajeva korona virusa. U KO po jednog novoobolelog imaju Lajkovac i Mionica.

Na bolničkom lečenju trenutno se nalazi 9 osoba dok je za 77 lica odredjena kućna izolacija. Ukupan broj obolelih od početka epidemije u Valjevu je 1275.

Premijerka Ana Brnabić tokom prethodnog vikenda izjavila da se u okviru borbe na suzbijanju korona virusa trenutno ne planira nikakva zabrana kretanja za građane, i da je sigurna da će takva mera biti izbegnuta.

S druge strane imunolog Srdja Janković smatra da su strožije mere neophodne , a dnevni listovi u Srbiji danas prenose da je Valjevo na trećem mestu iza Beograda po broju novozaraženih .

2 comments on “Za sada bez zabrane kretanja-U Valjevu 11 novoobolelih

  1. UZAS

    Katastrofa, bitno da je Tesnjar pun da sede jedni drugima na glavi, da se prave svadbe, proslave, rodjendani ma ludilo ajmo narode nastavi sa budalastinama, zna se ko je najgori, bravo za Vas!!!

    Reply
    1. Nemanja Nikolic

      Nemoj pratiti statistiku i neces ni dobiti kUronu, ako dobijes temperaturu, ostani kući dok ti ne bude bolje, ako ti bude baš loše ona tek idi kod doktora, ja sam doktor, imao sam kUronu (temperatura cetiri dana) sedmi dan sam morao da se vratim na posao i da govorim ljudima ovo sto govorim tebi!
      Uzdravlje!

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.