Srbijanka pojačava stručni rad

Jedan od najkvalitetnijih trenera za mladje selekcije od novembra pojačaće stručni štab Srbijanke Trener koji je dugo godina trenirao igračice Jedinstva Užice , Dinama Pancevo, Beograda i drugih klubova od 3 novembra preuzeće rad i koordinaciju sa mladjim selekcijama Srbijanke, a ujedno i drugu ekipu Srbijanke koja igra drugu seniorsku ekipu.

Dado Janjić

Trener koji je stvorio ali i trenirao naše reprezentativke Milenu Rašić, Natašu Krsmanović. Anu Antonijević,Jovanu Vešovic.Tijanu Maleševic,Aleksić,Mirković, Sredić, Ćebić i još mnogo mladih igračica koje su nastupale za kadetske,juniorske i univerzitetske reprezentacije, Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, Srbije.

Dovodjenjem ovog stručnjaka Srbijanka diže rad sa mladjim selekcijama na još viši nivo i cilj je za godinu dve dana da sa većinom svojih igračica udje u super ligu.

Dado Janjić poznat je po velikoj posvećenosti radu i stvaranju kvalitetnih igračica ,trener koji insistira na besprekornoj tehnici i poštovanju sportske discipline i posvećenosti odbojci.

Njegovim dolaskom Srbijanka će kompletirati stručni štab gde je šef stručnog staba Vladimir Medenica njegov pomocnik i statističar Aleksandar Markovski

Kadetsku,juniorsku i drugu selekciju vodi Dado Janjić njegov pomocnik Mile Rakić,

pionirke i predpionirke vodi Mile Rakić i školicu odbojke Sanja Pejić.

Veliki broj talentovane dece imaće priliku za idealan razvoj i ispravan tehnički rad i usavršavanje ka najvišim ciljevima

1 comment on “Srbijanka pojačava stručni rad

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.