Povratak u stara dobra vremena uz Gorenje HomeMade šporete

U stara dobra vremena mogu nas jednako vratiti susreti sa dragim ljudima, listanje porodičnog albuma, slike koje pamtimo, pojedini mirisi ili ukusi omiljenih jela, pa tako i aparati koji su se nekada koristili. Verujemo da se mnogi dobro sećaju šporeta na drva na kojima su kuvale naše bake i koji je upravo bio taj faktor »x« za jedinstven ukus jela.

Sada njih najčešće možete sresti u seoskim domaćinstvima prvenstveno zbog svih specifičnosti koje spremanje na ovakvom aparatu nosi – prostora koji zauzimanju, upotrebu drva neophodnih za njegov rad. Za one koji bi da se davnim vremenima ipak vraćaju iz udobnosti svoga doma i to kada god požele jednostavnom pripremom jela koja ih vezuju za detinjstvo – Gorenje je ponudilo rešenje u vidu HomeMade šporeta.

Svojim dizajnom idealan je saveznik i za moderan enterijer, dok brojnim naprednim funkcijama omogućava pripremu velikog broja jela ukusnih baš kao da su pripremljena u tradicionalnoj peći na drva.

Tradicionalni i zaobljeni HomeMade oblik rerni jedna je od najvažnijih komponenti Gorenje šporeta. Inspirisan tradicionalnim pećima na drva, ovaj koncept rerne obezbediće slobodan protok toplog vazduha, dok MultiAir tehnologija omogućava optimalnu cirkulaciju toplote unutar rerne. S obzirom da će se na taj način hrana zagrevati ravnomerno sa svih strana, ona će uvek biti savršeno pečena, hrskava spolja i sočna iznutra. Bilo da se starim vremenima vraćate uz podvarak sa hrskavom piletinom, vruć domaći hleb ili pitu krompirušu.

Upravo zahvaljujući kombinaciji ovih naprednih funkcija, HomeMade oblika i MultiAir tehnologije, postiže se još jedan, možda i najteži cilj – pečenje na 4 nivoa istovremeno, i to bez mešanja mirisa. Kako ističu, savršeno za udovoljavanje različitim zahtevima svih članova porodice.

Osim saveznika u vidu aparata, za ukusna jela važno je imati saveznika i za deljenje dobrih recepata. Sa jednim takvim saveznikom kompanija Gorenje ostvarila je saradnju upravo u okviru promocije HomeMade šporeta. U pitanju je Katica Vujanović koja je deljenjem upravo tradicionalnih recepata okupila preko 60 hiljada pratilaca na svom Instagram profilu @baka_kajina_kuhinja. Tim povodom, baka Kaja je posetila Gorenje prodajni salon i uverila se u sve funkcije HomeMade šporeta na delu pripremom tri vrste projare, naravno istovremeno – obične, slasne i carske. Projare su ispale odlično, a njeni pratioci zahvalili su se baka Kaji i na podeljenim receptima kao i tome što ih je kroz celu priču vratila u baš ta stara dobra vremena.

Sve navedeno još jedna je potvrda da razvoj tehnologije uvek ide u korak sa potrebama korisnika i trendovima, a vi očito lako možete uhvatiti korak sa jednim koji se posebno izdvojio ove godine – trend povratka domaćim i tradicionalnim jelima. Za dodatno jesenje razigravanje u kuhinji, kompanija Gorenje spremila je i poklone uz kupovinu HomeMade šporeta – tekstilni kuhinjski set ili toster. Ova akcijska ponuda traje do 30.11.2020, a vama preostaje da posetite najbližeg prodavca bele tehnike.

Filozofija da pojednostavljuju život korisnicima njihovim proizvodima Gorenje vodi sada već 70 godina, a HomeMade šporeti su očito još jedna potvrda da u tome uspevaju i dan danas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.