Plivači Valisa odlični na „Leskovačkom pobedniku“

U subotu je u Leskovcu održan plivački miting „10. Leskovački pobednik“. Na takmičenju je učestvovalo 18 klubova sa 344 plivača. Plivački klub „Valis“ je predstavljalo sedam plivača, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija takmičarka je bila najmlađa Maša Radojević, koja je bila najbolja u svojoj kategoriji u disciplinama 50m slobono i 50m leđno, dok je u disciplini 50m prsno u cilj stigla druga.
Anja Radojević je bila apsolutno najbolja u disciplini 100m leđno, dok je u disciplini 50m leđno osvojila srebrnu medalju. Tešanović Vuk je bio najbolji u svojoj kategoriji u disciplini 50m delfin, dok je u disciplinama 100m delfin i 50m slobodno stigao do bronze. Ristić Milica je bila najbolja u disciplini 100m slobodno, dok je u disciplini 50m delfin u cilj stigla na trećoj poziciji. Dašković Ognjen je u disciplini 100m leđno osvojio srebrnu medalju, dok je Jana Tomašević u disciplini 100m delfin stigla do bronzane medalje.

„Ovo je posle dužeg vremena prvi zvaničan nastup naših plivača, raduje što su većina njih plivali lične rekorde već sada iz punog treninga, pa nam ostaje samo da se nadamo da će se održati državna i regionalna prvenstva do kraja godine kada bi naši plivači trebali da budu na najvišem nivou forme“, kaže Vladimir Bošković sportski direktor kluba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.