Bogdan Angelovski i Natalija Tošić drugoplasirani u pojedinačnim plasmanima

Proteklog vikenda u Subotici i Somboru na kružnim stazama održana su poslednja dva drumska Kupa Srbije na kojima je nastupilo više od 10 takmičara Valjevskog BK Sputnjik. Najviše uspeha imale su mlađe poletarke Natalija Tošić, Anastasija Tošić i Natalija Kulinčević koje su u timskom plasmanu oba dana trijumfovale na koji način su osvojile ovogodišnji Kup Srbije.

Natalija Tošić je na ovim trkama osvojila srebrnu i bronzanu medalju što joj je bilo dovoljno osvoji drugo mesto u generalnom plasmanu baš kao i njen klupski drug mlađi kadet Bogdan Angelovski koji je sa dva druga mesta na kraju morao da se zadovolji vicešampionskim zvanjem i ovom najmasovnijem nacionalnom takmičenju. Anastasija Tošić i Natalija Kulinčević su u obe trke bile plasirane između 4. i 7. mesta, baš kao i Nikolija Kulinčević i Đurić Hristina u kategoriji mlađih kadetkinja, gde je mlada Đurićka zbog pada u poslednjoj krivini nesrećno propustila priliku za bolji plasman. Mlađi poletarac Angelovski Lazar je odlično vozio i izborio se za plasmane među prvih 10 iako je jedan od najmlađih učesnika. Kadet Đurić Borisav je oba dana trke borbeno vozio i iste završio u prvoj grupi, dok su ovaj put slabije plasmane imali mlađi kadeti Lazarević Milan i Nikolić Nenad, pri čemu je Nikolić imao gumi defekt zbog čega je trku završio u drugoj polovini takmičara.

Naredna dva vikenda u Novom Sadu i Pirotu održaće se i poslednji MTB kupovi Srbije u kojima biciklisti Valjevskog Sputnjika treba da odbrane prva mesta u kojima trenutno vode u nekoliko kategorija i u pojedinačnim i u ekipnim plasmanima što bi bio šlag na tortu za sve ovogodišnje uspeha ovog najboljeg sportskog kolektiva našeg grada u 2020. godini

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.