Biseri sa Kolubare

      Нема коментара на Biseri sa Kolubare

Mnogo dece je u Valjevskom sportu,mnogo talenata, mnogo uspešnih sportista koji niču u gradu kraj Kolubare. U  odbojci, u Srbijanci, dva bisera, dve mlade dame vec sa 15 godina pokazuju svoj raskošni talenat i vec sada se nose uspešno u seniorskoj konkurenciji 1A lige.

Jelena Mitrović i Marija Nedeljković obe 2005 god.zaigrale su ove godine u prvoj postavi Srbijanke i polako postaju ključni igraci ovog najmladjeg, ali i vrlo uspešnog sportskog kolektiva.

Jelena Mitrovic korektor i Marija Nedeljkovic iskustvo su predhodne godine sa samo 14 godina sticale u seniorskoj konkurenciji druge lige kao ključni igraci druge ekipe Srbijanke.Bile su na meti tri superligaška kluba, ali su obe  potpisale četvorogodišnji ugovor sa Srbijankom , da se pod dirigentskom palicom Vladimira Medenice pre svega dokažu u svom gradu i klubu a onda nastave dalje odbojkašku karijeru u super ligi. Pored njih iz te fantasticne generacije jedna devojčica 2006 god.Mina Stanojevic vec je u superligaškoj konkurenciji u ekipi Srema, a ujedno i član pionirske reprezentacije Srbije.

Srbijanka svojim radom stvara izuzetno kvalitetne igračice i pruža priliku da se dokazuju u najjacim takmicenjima. Ove godine u prvoj ekipi su devojčice 2003 Ivana Jerinić, Marija Doksas,Tijana Janković, Masa Djedović, Iva Lazić, Jovana Milovanović,2004 Jelena Mašic, Katarina Simić,2005 Jelena Mitrović.Marija Nedeljkovic, Tanja Petrović, Mina Vasiljević, a već stižu i igraju seniorske utakmice druge lige devojčice 2006 god. Milica Mitrović, Tijana Simeunović, Angelina Bojić, Una Borovinić, Jana Petrović, Nadja Nenadović, Anastasija Maksimović.

Srbijanka mnogo ulaže u razvoj mladih igrača i hrabro im pruža priliku da se razvijaju što kvalitetnije i sto brže. Valjevska deca treba da budu nosioci svojih klubova, grad ulaže u njih, a Srbijanka najviše pruža upravo njima. Biseri pored Kolubare su tu samo ih treba pravilno negovati , čuvati i pružiti im sve da budu jos sjajniji i lepši.

OK Srbijanka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.