Za vikend kiša

      Нема коментара на Za vikend kiša

četvrtak dosta sunca, uz dnevni razvoj oblačnosti tek ponegde u planinskim predelima može biti kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar uglavnom slab zapadni i jugozapadni, uveče u skretanju na južne pravce. Maksimalna temperatura od 26 do 29℃. U petak postepeno povećanje oblačnosti, kasno poslepodne, uveče i tokom noći na subotu kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom u severnim, zapadnim i centralnim predelima. Vetar umeren, mestimično i jak južnih pravaca. Maksimalna temperatura od 27 do 30℃.

subotu promenljivo oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima, u južnoj polovini zemlje lokalno su moguće obilnije padavine. Vetar u skretanju s južnih na severozapadni pravac. Maksimalna temperatura od 16℃ na severu i zapadu, do 23℃ na istoku i jugu. U nedelju promenljivo oblačno uz sunčane intervale, kasno poslepodne, uveče i tokom noći na ponedeljak novo naoblačenje, mestimično s kišom i pljuskovima. Vetar u skretanju sa zapadnog i severozapadnog na istočni i jugoistočni smer. Maksimalna temperatura od 15 do 19℃.

ponedeljak i utorak se zadržava sveže vreme, u ponedeljak uz dosta oblaka i mogućnost za padavine mestimično, u utorak prestanak padavina i sunčani intervali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.