Dodeljene nagrade djacima generacije

Grad Valjevo upriličio je dodelu nagrada djacima generacije našeg grada. “Novčana nagrada samo je podsticaj za nastavak daljeg rada”, rekao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Zbog epidemiološke situacije  u ovoj godini Grad Valjevo je tek sada  dodelio nagrade djacima generacije uz poštovanje epidemioloških mera. Dodela nagrada ranijih godina bivala je upriličena povodom Dana grada čije je obeležavanje ove godine izostalo.

Nagradjen je  21 učenik, od čega 15 osnovaca, a nagrade su uručili gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, predsednica Skupštine grada Snežana Rakić I načelnica ŠU Zorica Jocić. Osnovci su dobili novčanu nagradu u iznosu od 10 000 dinara dok su srednjoškolci dobili po 20 000 dinara.

“Poštovani djaci , vi ste ono najbolje što ovaj grad ima u ovom trenutku. Vaši rezultati u dosadašnjem školovanju I vaš potencijal izdvajaju vas iz mase vaših vršnjaka. Nagrade koje vam danas uručujemo u ime grada Valjeva su samo podsticaj da nastavite da još više učite I radite. Sigurno ćete nekad pomisliti da se znanje I učenje ne vrednuju dovoljno , ali verujte mi da u svakom vremenu prave vrednosti uvek pronadju svoj put I svoje zasluženo mesto”, rekao je Gojković poželevši im dalji uspeh u školovanju I radu.

On je podsetio da je grad Valjevo medju gradovima koji izdvajaju dosta novca za stipendiranje najboljih učenika I studenata za šta je prošle godine izdvojeno oko 28 miliona dinara.

“U ime grada Valjeva I svoje lično ime čestitam na dosadašnjim uspesima I siguran sam da ćemo I u narednim godinama slušati o vašim uspesima , a najveća nagrada će biti ako postanete vredni, pošteni I dobri ljudi”, poručio je Gojković djacima.

7 comments on “Dodeljene nagrade djacima generacije

  1. Stevan

   @Zil, ne nego će da se slikaju sa maskama! Bože, što pojedinci imaju potrebu da nešto kritikuju, pa šta bilo! Samo da se nađe neka zamerka! Treba čestitati ovoj deci na trudu i radu! Bravo deco! Ostavite ove hejtere neka traže dlaku u jajetu!

   Reply
 1. Mama-mia

  Sve je to lepo,bajno deca su naša sve super ama Lazo vreme je za nešto konkretno . Pa zar ti nemaš privredu,ekononomiju investicije, ulaganja gradonačelniče ovog napaćenog grada …O tome ti razmišljaj ako su ti namere,ideje časne nadamo se da jesu, pusti ti ovo paradiranje to neka rade neki drugi dakle angažovanje na svim nivoima sad i odmah …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.