Na radnoj sednici Skupštine imenovanja novih direktora

Danas će u Centru za kulturu biti održana sednica Skupštine grada. Na dnevnom redu blizu 40 tačaka.

Novi odbornički saziv danas će odlučivati o skoro 40 tačaka dnevnog reda medju kojima je drugi rebalans budžeta grada, ali i izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine, izvšetaji o poslovanju javnih preduzeća u proteklom periodu, kreditnom zaduženju Toplane, budžetskom Eko fondu, ali i odluke koje su zbog neodržavanja sednice Skupštine u proteklom periodu praktično čekale potvrdjivanje.

Gradski odbornici danas bi trebalo da raspravljaju i o pojedinim kadrovskim rešenjima medju kojima bi trebalo da se nadje imenovanje novog vršioca dužnosti direktora JKP Vidrak Ksenija Badem Nenadović, ali i novi vršilac dužnosti direktora Ustanove za fizičku kulturu Valis Željko Ostojić.

U Skupštini grada sada se nalaze 33 odbornika vladajuće koalicije koju čine odbornici SNS i SPAS-a , dok su u opoziciji ostali odbornici SPS-a , POKS-a i Lokalnog fronta.

Već na prvoj konstitutivnoj sednici valjevski socijalisti, kao najveća opoziciona grupacija, najavili su konstruktivno delovanje, a kako će to izgledati u praksi biće vidljivo već danas.

Zbog epidemiološke situacije sednica će biti održana u sali Centra za kulturu.

3 comments on “Na radnoj sednici Skupštine imenovanja novih direktora

  1. dnevnice

    Neka vlast ponisti odluku prethodne vrhuske i vrati dnevnice na 3000 dinara. Odbornici ne zasluzuju 10000 dinara po jednoj sednici.

    Reply
  2. Kupus

    Radoica Rstić predsednik komisije za budžet, konačno postavili „jarca da čuva kupus“ iz sela Tubica

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.