Remi u derbiju

      Нема коментара на Remi u derbiju

U derbiju petog kola Kolubarsko -Mačvanske Zone odigranom na Petom Puku Radnički i Radjevac podelili su bodove odigravši 1-1.

Od samog starta utakmice Radnički je bio konkretni i imao inicijativu a pravu buru reakcija izazvao je nedosudjen penal posle rušenja Krstića u šesnestercu gostiju.

 U 20.min usledio je dobar udarac Tomića tik pored stative a nedugo zatim i slobodnjak Krstića koji Divljaković krajnim naporom  zaustavlja.

U 37.min usledio je kiks odbrane domaćih koji je iskoristio Mićić i doveo Radjevac u vodsto. Mogao je Radnički da izjednači u 45 min ali je Djurić glavom šutirao pored gola. Na startu drugog dela igre Novaković je sjajnom intarvencijom sprečio goste da dupliraju vodstvo. Od tog trenutka domaći ponovo preuzmaju inicijativu,stvaraju se šanse a do zasluženog izjednačenja dolazi u 75.min posle centaršuta Markovića Tomić efektno glavom postiže pogodak.

Nastavio je Radnički sa napadima do kraja meča, ali se rezultat nije menjao najviše zahvaljujući odličnom Divljakoviću, pa gosti iz Krupnja zadovoljni odlaze sa bodom kući a domaćima ostaje žal za propuštenim šansama i pojedinim sumnjivim situacijama koje su verovatno imale uticaja na rezultat.Radnički je na ovom meču nastupio u sastavu- Novaković, Đukić, Dimitrijević, (Petarić), Simeunović, Tomić, Stamenić, Đurić, Petrović, (Marković), Avramović, (Dragojlović), Krstić, Milošević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.