Drugi upisni rok na Akademiji Zapadna Srbija

Od danas na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbije odsek Valjevo (nekadašnji VIPOS) traje drugi, septembarski konkursni rok za upis u prvu godinu osnovnih strukovnih studija u školskoj 2020/2021. godini.

Predaja dokumenata za drugi upisni rok na državnoj Akademiji traje do kraja ove radne sedmice, petka 4. septembra, u terminu od 8 do 15 časova u prostorijama nekadašnje valjevske visoke škole, u ulici Vuka Karadžića 3a.

U prvu godinu osnovnih studija i akreditovane programe Poslovna ekonomija i Poslovna informatika, mogu se upisati svršeni srednjoškolci sa stečenim obrazovanjem u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju, a kao i do sada, pored klasičnih, na valjevskom odseku Akademije moguće su i studije na daljinu. Na klasičnim studijama, na oba studijska programa, još ima mesta na budžetu.

Prijemni ispit će biti održan u utorak 8. septembra u 11 časova. Budući brucoši, koji su položili prijemni ispit na srodnim fakultetima i akademijama, mogu se upisati bez polaganja prijemnog ispita, uz potvrdu o položenom prijemnom ispitu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.