Prvi dan na bazenu blizu 1000 ljudi

SRC Petnicu prvog dana od ponovnog otvaranja posetilo je blizu 1000 ljudi. „Mere zaštite se moraju poštovati , prolazak kroz dezobarijere obavezan“, kažu u Valisu.

Već prvog dana kako su bazeni u Petnici dozvoljeni za korišćenje gradjanima prodata je  931 ulaznica. U UFK Valis koja gazduje bazenima kažu da je s obzirom na površinu koju pokriva ceo Centar bilo sasvim dovoljno mesta da se u potpunosti ispoštuju preporučene mere zaštite.

„Već prvog dana imali smo blizu 1000 poseta. Mere koje su naložene se poštuju i prolazak kroz dezobarijere je obavezan. Trudimo se da objasnimo gradjanima da je neophodno da održavaju distancu. Za danas i sutra su najavili nešto lošije vreme i veču šansu za kišu pa je moguće da poseta bude nešto slabija, ali nakon toga ponovo se najavljuje sunčano vreme i verujemo da će poseta biti veća. Mere se moraju poštovati“, kaže direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović.

Bazeni u Petnici u ovoj kupališnoj sezoni radili su praktično samo sedam dana za gradjane dok su preostalo vreme korisnici bazena bili sportski klubovi koji se bave vodenim sportovima.

Nadzor nad kvalitetom vode svakodnevno vrši sanitarna inspekcija.   

2 comments on “Prvi dan na bazenu blizu 1000 ljudi

  1. Sin anarhije

    Siguran sam da je sanitarna tu svaki dan , pogotovo dok se raspali rostilj ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.