Novih 35 potvrdjenih slučajeva korona virusa

U protekla 24 sata potvrdjeno je još 35 slučajeva korona virusa u Valjevu. Povećan broj pozitivnih novih slučajeva zaraze  očekivan je s obzirom da rezultati testiranja kasne.

Po pristiglim podacima u Zavod za javno zdravlje u protekla 24 sata kod 35 osoba u Valjevu potvrdjen je korona virus. Na bolničkom lečenju trenutno je 7 Valjevaca dok se u kućnoj izolaciji nalazi 168 osoba.

Ovi podaci praktično svedoče o značajno većem broju zaraženih gradjana nego što je to bio slučaj u prvom talasu epidemije. Kako se moglo čuti proteklih dana, za očekivati je da broj potvrdjenih slučajeva i narednih dana bude u porastu s obzirom da su poslednji pregledani rezultati sa datumom od 4. jula. Svi nakon toga poslati brisevi i dalje čekaju analizu. Ukupan broj potvrdjenih slučajeva korona virusa od početka epidemije u Valjevu je 377.

Nove potvrdjene slučajeve imaju i Mionica 1 i Ub 3.  

1 comment on “Novih 35 potvrdjenih slučajeva korona virusa

  1. Joca

    Ovo su rezultati uzimanja brisa iz Zavoda za javno zdravlje a gde su rezultati uzimanja krvi ,tj brzi testovi i koliko je pozitivnih iz Covid ambulante u Novom naselju koji odlaze u urgentni a u proseku je oko 60-70 uzoraka dnevno.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.