Mionica:RADOVI U ŠUŠEOCI I OSEČENICI

Sredstvima opštine Mionica finansiraju se radovi na izgradnji razvodne mreže u Šušeoci i izmeštanju dela vodovodne mreže u Osečenici koje izvodi JKP „Vodovod Mionica“. U Šušeoci se izvode radovi na postavljanju više od 6 kilometara nove razvodne vodovodne mreže, dok je u Osečenici u toku izmeštanje oko 500 metara cevovoda koji će ubuduće prolaziti putnom infrastrukturom. 

-Mionica je bogata izvorima kvalitetne pijaće vode, ali su neplanska ulaganja i stihijska izgradnja u prošlosti doveli do toga da imamo enormne gubitke i da voda umesto na česmama, završi u voćnjacima i livadama.

Pomeranjem cevovoda sa privatnog zemljišta na javne površine, odnosno uz putnu infrastrukturu, omogućićemo brže i efikasnije održavanje, a samim tim i pouzdanije vodosnabdevanje svih korisnika sistema-rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković prilikom obilaska radova.

A.K

3 comments on “Mionica:RADOVI U ŠUŠEOCI I OSEČENICI

  1. Radmila

    U BANJI VRUJCI KOJA JE OPSTINA MIONICA, U NASELJU RAKARI VRLO CESTO NEMAMO VOSU PO TRI DANA. TO JE TAKO VEC GODINAMA I SITUACIJA SE NIKAKO NEPOBOLJSAVA. SVO STANOVNISTVO BANJE I VIKENDASI PLACAJU TAKSU NA.BROJILO SVOG VODOMERA, KOJEG SU SAMI KUPILI PRILIKOM UVODJENJA VODE U OBJEKTE. ZALOSNO.ZA STANOVNISTVO BANJE VRUJCI JER BI TURIZAM MOGAO BITI BOLJI AL NAZALOST TURISTI ODLAZE CIM JE PREKID VODE.

    Reply
  2. stanimirka

    Nadam se da će okolna mesta kao što su Vračević Todorin do Dučić dobiti vodu….Pošto gidinama imam vikenducu u Todorinom DoluKuća mi je zakonom Zaštićena imam Bor na plavu zakonom zaštićen Ali sve je to Dzaba kada nema Vode.Velili pozdrav.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.